Баскетболісти на висоті

Баскетболісти на висоті

Минулого четверга у Вінниці відбувся фінал обласного етапу чемпіонату України з баскетболу.

Проходили ці змагання за формулою 3х3. У залі обласного центру спорткомплексу “Баско” зібралися вісім команд-переможців та призери зональних турнірів. У цей день команди-учасники визначали чемпіона області серед дитячих команд. Наше місто представляла команда школи №1 ім. Т. Г. Шевченка. Виступали за неї Артем Гончарук, Єгор Боровський, Володимир Петрик та Юрій Камінний.

Козятинські снайпери баскетбольної корзини почергово розібралися з командою Шаргородського району: 21:4.

Далі під прес козятинців потрапила команда Літина: 14:4. І лише в заключній грі з гоподарями змагань (баскетболістами з Вінниці) наша команда відчула опір суперника. У цій грі спостерігався більш атлетичний баскетбол, ніж дитячий. На майданчику точилась боротьба з частими порушеннями правил. Велика кількість фолів призводила до вилучення гравців. Був випадок не спортивної поведінки на майданчику. Та й в тій зустрічі наша команда переграла свого суперника з рахунком 14:7 і виборола право бути учасником фінальної стадії змагань.

Відео дня

У кінці травня до столиці України з’їдуться переможці обласних змагань і чемпіони областей. Будуть визначати кращу шкільну команду України з баскетболу. Тож побажаємо нашим спортсменам успіхів у Києві під час ігор у фіналі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled 08:34 З кожним роком ліквідаторів на ЧАЕС стає менше
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up