Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук

Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук
  • Стрілець першого стрілецького відділення, першого стрілецького взводу, третьої стрілецької роти, ВЧ А 7369, відданий військовій присязі на вірність українському народу, виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу та незалежність в наслідок танкового обстрілу вогневих позицій 27 квітня 2023 року в районі міста Бахмут — загинув.

Народився Віктор 28 листопада 1991 року в сім’ї залізничника селища Залізничне. Навчався у місцевій школі. Перша вчителька згадує Віктора, як дуже старанного учня. Пам’ятає ніби вчора, як мама Віктора, тримаючи його за руку, переводила через залізничне полотно, а провівши через колії, відпускала руку сина. Віктор був завжди ввічливим і акуратним, а ще він був прикладом для інших.

Вчився в місцевій школі, потім в Козятинському училищі. Працював на Київському рейкозварювальному поїзді.

Призваний на військову службу 1 листопада 2022 року. Внаслідок ворожого танкового обстрілу вогневих позицій 27 квітня 2023 року в районі Бахмута стрілець першого стрілецького взводу 3-ї стрілецької роти В/Ч–- А 7369, відданий військовій присязі на вірність українському народу, виконавши військовий обов’язок в бою за Україну загинув.

Відео дня

— Дякуємо нашому Воїну за його мужність і вірність Україні та боротьбу за нашу свободу, — написала очільниця громади. — Вічна пам’ять та слава Герою!

 

Читайте також:

Став Янголом-охоронцем: у Йосипівці попрощалися з Героєм Михайлом Юрчуком

Додали світлини дев’яти Героїв: знову оновили Дошку пам’яті

У бою за Україну поліг молодий воїн-захисник з Махнівської громади Вадим Янчук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (11)
  • Людмила Казарина

    Вічна і світла пам'ять Герою.
  • Наталия Панчук

    Царство небесне і вічна памʼять Герою України.
  • Анна Жук

    Вічна Світла Пам'ять Герою.
  • Елена Стратийчук

    Вічна пам'ять Герою...

keyboard_arrow_up