Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв

Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв
  • Сьогодні, 26 квітня, Україна та світ вшановує 38-му річницю Чорнобильської катастрофи, однієї з найжахливіших аварій в історії атомної енергетики.

В цей день Козятинська громада згадує тих, хто ціною власного життя та здоров'я стримував полум'я та ліквідував наслідки катастрофи.

Чорнобильська трагедія забрала життя тисяч людей, спричинила невиліковні хвороби та завдала непоправної шкоди довкіллю. Її уроки нагадують нам про те, що ціна помилок у сфері атомної енергетики може бути жахливою.

— Ми схиляємо голови перед пам'яттю загиблих та дякуємо ліквідаторам аварії за їхню мужність та самовідданість. Їхній подвиг назавжди вписаний в історію як зразок героїзму та самопожертви, — пишуть на сторінці громади.

Відео дня

Особливу шану висловлюємо членам громадської організації «Козятинське міське громадське об’єднання «Союз Чорнобиль України», а також членам громадської організації «Ветеранів-ліквідаторів аварії на ЧАЕС та членів їх сімей Козятинської міської територіальної громади». Їхня мужність та самовіддача стали прикладом для наслідування.

Пам'ять про Чорнобиль — це не лише дань шани загиблим та постраждалим, але й застереження на майбутнє. Ми повинні зробити все можливе, щоб подібна трагедія ніколи не повторилася.

 

Читайте також:

Розчистив Алею ялинок у Пиковці

«Дядьку, йдіть звідси, поки по шиї не отримали»

Гарний настрій, граблі і покривало: як блажіївчани чепурили своє село

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Татьяна Волосенко

    Уклінно дякую всім учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС за їхню мужність і самопожертву!
    Пам'ятаймо тих Героїв-чорнобильців, які не дожили до цього дня. Потрібно жити так, щоб бути гідними їх світлої пам'яті!

keyboard_arrow_up