Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО

Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО
  • 26 квітня Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту гостинно розчинило двері для випускників шкіл та їхніх батьків, запросивши їх на День відкритих дверей під гаслом "Знайомство з професіями".

Майстри виробничого навчання, викладачі та учні готувалися до цієї події, прагнучи продемонструвати гостям переваги та важливість кожної спеціальності для розвитку нашої країни.

Училище пропонує широкий спектр освітніх програм, що дають змогу здобути кваліфікацію за різними напрямками: транспортна галузь, економіка, сфера обслуговування та громадське харчування.

Відео дня

Під час заходу гостей розважали виступи танцювального колективу "Колорит" (керівник Н.Р. Радько) та дефіле учнів у професійному одязі. Директор училища А.О. Стецюк детально розповів про умови навчання та особливості кожної спеціальності.

Майбутні кондитери під керівництвом майстра Т.М. Баланцевої та учениць групи 202 приготували чудову виставку кондитерських виробів та провели майстер-клас з оздоблення тістечок. У свою чергу, майбутні слюсарі з ремонту колісних транспортних засобів під керівництвом майстра А.Ю. Огірчука організували виставку робіт з деталей машин, перетворивши їх на справжні витвори мистецтва.

Окрім професійних здобутків, учні продемонстрували свої творчі таланти, представивши на виставках малюнки, вишивки, картини, вироби з бісеру та інші чудові роботи.

"Ми пишаємося нашими творчими та активними учнями", - зазначили в училищі.

День відкритих дверей у Козятинському МВПУЗТ став чудовою можливістю для школярів та їхніх батьків ознайомитися з навчальним закладом, його спеціальностями та творчою атмосферою.

 

Читайте також:

Кого і коли вітати з днем ангела: календар іменин на квітень 2024

Магнітні бурі у квітні-2024: календар небезпечних дат та як вберегти здоров'я

Церковний календар на квітень 2024 року: нові дати

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up