Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая

Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая
  • Козятинчанин пішов служить у ЗСУ за контрактом з 2003 року після строкової служби у Прикордонних військах.
  • Спочатку проходив службу у внутрішніх військах, потім в полку спецпризначення «Ягуар», 14-ій бригаді оперативного призначення імені Івана Богуна, на даний час служить в 14 штурмовій бригаді оперативного призначення «Червона калина».

Служба Віктора розпочалася з першого дня ATO: в Слов’янську, Харкові, Ізюмі, Красному Лимані, Лисичанську та інших гарячих точках. Зараз боронить Батьківщину в Запорізькій області.

Днями воїн був відзначений указом Президентом України №29/2023 «За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» та нагороджений орденом «За мужність» 3 степені.

Віктор має дружину Катериною та 2 синів. Обидва вивчають східні єдиноборства та навчаються у школі №1 ім. Т. Г. Шевченка.

Відео дня

— Вони можуть пишатися своїм батьком, він справжній Герой та патріот, — написали на сторінці громади. — Від щирого серця вітаємо нашого Воїна з заслуженою державною нагородою та бажаємо Божого захисту! Слава Україні! Героям Слава!

 

Читайте також:

Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг

Латки на Куликівського скоро доведеться латати

Поліція перевіряє стан доріг та залізничних переїздів області

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up