Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність"

Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність"
  • Днями Начальник ОВА Сергій Борзов вручив родинам загиблих воїнів почесні нагороди, присвоєні їм посмертно. Серед них — наш земляк, молодший лейтенант Дмитро Степанюк.

За особисту мужність і самовідданість, проявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Військовій присязі Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Орден було вручено дружині загиблого Героя — Мілані Степанюк.

— Вічна слава кожному полеглому Захиснику! Ми ніколи не забудемо подвиги наших Воїнів та ніколи не пробачимо ворогів, які прийшли на нашу землю, — написали на сторінці громади.

Відео дня

Народився Дмитро 11 травня 1987 року в нашому місті. Закінчив школу №5. Навчався в Київській національній академії внутрішніх справ.

З 2006 по 2015 рік служив в полку особливого призначення Головного Управління Міністерства Внутрішніх справ. З 2016 по 2017 роки — в Національній поліції в нашому місті.

З лютого 2022 року активно допомагав військовим, а з січня 2023 року був призваний в військову частину 3028 — формування Національної гвардії України.

Молодший лейтенант Степанюк Дмитро командир 3-го взводу 1- ї роти, 14-тої бригади оперативного призначення ім.Івана Богуна, 6-го травня 2023 року в результаті штурмових дій противника в районі населеного пункту Спірне, Донецької області, сталевий воїн з позивним «Беркут» — загинув. Через п’ять днів йому мало б виповнитись 36 років.

 

Читайте також:

Кого і коли вітати з днем ангела: календар іменин на квітень 2024

Магнітні бурі у квітні-2024: календар небезпечних дат та як вберегти здоров'я

Церковний календар на квітень 2024 року: нові дати

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Марина Стеценко-Ясинская

    Вічна пам’ять Герою

keyboard_arrow_up