Поле “Локомотиву” визнане кращим Золотий матч пройшов у Козятині

Поле “Локомотиву” визнане кращим
Золотий матч пройшов у Козятині

Добіг кінця чемпіонат області з футболу 2016-2017 років у вищій лізі. Шкода, що козятинським майстрам шкіряного м'яча трохи не вистачило сил і везіння, щоб фінішувати в призерах.

Бронзові нагороди дістались гравцям з Могилів-Подільського району (”Партіот” з Кукавки). Перше і друге місце розіграли між собою футболісти ЄМЕ “Поділля” Вінниця та спортсмени команди “Факел” з Липовця.

Це був золотий матч між цими командами, адже протягом усього чемпіонату вони не виявили, хто із них перший. Тож за регламентом чемпіонату команди проводять додаткову гру між собою.

Приємно, що ця зустріч відбулася на козятинському стадіоні “Локомотив”. Поле було обране як краще. Козятин давно не знав такої кількості глядачів на стадіоні. І хоча козятинські команди в цій зустрічі участі не брали, все ж гордість у наших городян була за стадіон.

Відео дня

Гра була більш бойовою, ніж видовищною. Гравці обох команд хотіли не допускати обрізок. Сконцентрувати свої зусилля на захисті власних воріт. Вінницькі футболісти грали в короткий пас. Команда з Липовця при контролі м’яча використовувала всю ширину поля. Перша 45-хвилинка закінчилась нульовою нічиєю.

Друга половина зустрічі розпочалась з атаки “Факела” та вінничани були готові до такого перебігу подій. А в середині другого тайму їм вдалося відкрити рахунок. Та на другій доданій арбітром до основного часу хвилині гравці “Факела” рахунок став 1:1, а це означало, що командам ще доведеться грати в додатковий час.

У першій 15-хвилинці вінничани ще раз відзначились голом у ворота “Факела” та рахунок 2:1 був остаточним. Більшість наших містян бажали перемоги футболістам з Липовця. У тій команді грає Олександр Собко — виходець з нашого краю і минулорічний лідер атак козятинського “Моноліта”.

Уболівальники розходилися ще довго, розбирали епізоди гри...

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up