Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди

Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди
  • Готові до чергової порції літньої спеки? Україну накриє антициклон «Густав», який принесе з собою аномально високі температури. Але не встигнемо розслабитися, як погода різко зміниться. Детальніше читайте далі.

Погода в Україні

Субота та неділя очікуються в Україні спекотними. Максимальна температура повітря досягатиме +29+33 градусів, у південній частині до +33+36 градусів. У західній частині, протягом дня +25+28 градусів, проте в неділю й там спека посилиться.

Погоду України визначатиме антициклон на ім'я Gustav,  тому впродовж 27-28 липня домінуватиме скрізь суха сонячна погода.

Відео дня

— У понеділок, 29-го липня, очікується відчутне зниження температури повітря. На півдні та сході послаблення спеки почнеться у вівторок, 30-го липня. У понеділок-вівторок в Україні передбачається посилення вітру місцями до штормових поривів, — каже синоптик Наталка Діденко. — Наступна черга ввімкнення спеки орієнтовно з 4 серпня.

Погода на Вінниччині

Загалом, найближчим часом у Вінниці та області очікується тепла погода з невеликими опадами.

Рекомендації:

  • Для вихідних: чудова погода для прогулянок, відпочинку на природі та активного відпочинку.
  • На початку тижня: рекомендується взяти з собою легку куртку або кофту, оскільки ввечері може бути прохолодно.
  • Наприкінці тижня: бажано мати з собою парасольку через можливі короткочасні дощі.

Прогноз по днях:

Субота, 27 липня

Очікується приємна погода з мінливою хмарністю та без опадів. Вітер північно-східний, помірний. Температура повітря вночі становитиме 14-16 градусів тепла, а вдень підніметься до комфортних 28-30 градусів.

Неділя, 28 липня

Погода залишиться без змін: мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, слабкий. Температурний режим також не зміниться: вночі 13-18 градусів, вдень – 28-33 градуси тепла.

Понеділок, 29 липня

Очікується невелике похолодання. Вітер змінить напрямок на північно-західний та посилиться. Температура вночі становитиме 13-18 градусів, а вдень знизиться до 22-27 градусів тепла.

Вівторок та середа, 30-31 липня

У ці дні можливі короткочасні дощі. Температура повітря вночі коливатиметься від 12 до 17 градусів тепла, а вдень — від 20 до 26 градусів.

 

Читайте також:

 

Багатофункціональні автоматизовані ліжка та засоби особистої гігієни отримала наша ЦРЛ

Колективу Козятинської ЦРЛ передали прапор з підписами

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up