Відкрили меморіальні дошки Героям Олексію Дуці та Олександру Голоснюку

Відкрили меморіальні дошки Героям Олексію Дуці та Олександру Голоснюку
  • Нещодавно на території Кашперівської гімназії відбулося урочисте відкриття меморіальних дощок Олексію Дуці та Олександру Голоснюку — випускникам закладу, які героїчно загинули, захищаючи Україну від російських загарбників.
  • На сторінці Кашперівської гімназії опублікували фото та відео з церемонії відкриття

— 19 липня. Ця дата була обрана не випадково, а приурочена до річниці загибелі одного із воїнів — Олексія Дуки. 19 липня минув рік, як не стало на нашій землі гарного сина і брата, вірного друга, відповідального колеги, люблячого чоловіка і батька, людини, яка любила життя і понад усе цінувала свою сім'ю. Минув рік відтоді, коли душа Олексія полинула у вічність, рік відтоді, коли ще одне життя було покладено на вівтар служіння людям. Олександр Голоснюк запам'ятався нам усім з широкою посмішкою на обличчі, завжди готовим прийти на допомогу, щирим і чуйним. Він свято вірив у нашу перемогу і стояв до кінця. Тепер йому назавжди буде 26...— пишуть у дописі

На церемонії відкриття були присутні рідні, друзі, однокласники загиблих, вчителі та учні гімназії, односельчани, представники влади. Почесне право відкрити меморіальні дошки надали рідним захисників. Чин освячення провели благочинний Вінницько-Тульчинської єпархії митрофорний протоієрей о.Роман Масира та митрофорний протоієрей о. Іван Дуник.

Відео дня

Присутні вшанували пам’ять загиблих земляків хвилиною мовчання і поклали квіти до меморіальних дощок.

 

— Олексій та Олександр віддали найдорожче — своє життя, захищаючи кордони нашої України. Відтепер пам’ятні знаки на стіні гімназії будуть постійним спогадом нам і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг наших захисників та ціну, якою здобувається Перемога!

 Герої не вмирають! Вони живуть у наших серцях та у наших спогадах!

Читайте:

Вже рік, як під час виконання бойового завдання безвісти зник наш земляк Олександр Дмитрук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up