Один косар в нашому місті таки є Йому і карти в руки, і косу

Один косар в нашому місті таки є Йому і карти в руки, і косу
  • Наш земляк, 82-річний Олександр десь два тижні тому виїжджав на Білоцерківську трасу з вулиці Ярослава Мудрого і став свідком
  • ДТП на перехресті. Як людина, яка не може пройти повз чужої біди, підійшов до наряду поліції і дізнався, що, на щастя,
  • постраждалих немає, якщо не рахувати пошкодження автомобілів.

 Відтоді чоловік оббиває пороги різних інстанцій, щоб ліквідували причину аварії —  високі порослі.

Вирішив ще звернутися до преси. 

Відео дня

— Щоб виїхати з вулиці Ярослава Мудрого на Білоцерківську трасу і щоб переконатися в безпеці руху, треба виїхати на середину траси. Видимість повністю закрита деревами і бур’янами. Я вже пройшов багато інстанцій і ніхто належним чином не реагує, — розповів пан Олександр, зателефонувавши до редакції.

— А до кого ви зверталися?

— До патрульної поліції, там кажуть, що то не в їхній компетенції. Звертався до «Чистого міста». Там мені хлопці сказали, що не звертайтесь, бо нічого не буде. Міський голова заключила з якоюсь київською фірмою договір і це вони мають у Козятині ті кущі і бур’яни вирізати. Я тудою кожен день їду і одного разу став свідком аварії. Там вже були два наряди поліції. Звернувся до першого екіпажу, ті сказали, що вони до бур’янів не мають відношення. Звертаюся до другого екіпажу, кажу, хлопці, ви ж можете дати припис, щоб покосили бур’яни. Вони мені сказали: «Гаразд, беріть листок паперу і нехай мешканці вулиці поставлять свої підписи». Чого я буду дражнити чиїхось собак, коли зробити добру видимость на перехресті, це чийсь прямий обов’язок. Чи дорожньої служби, чи наших комунальників, але чийсь обов’язок.

Скрізь мене слухають, перенаправляють, а там знизують плечима і кажуть, що косити порослі, то не в їхній компетенції. Наче в глуху стіну стукаю, от вирішив ще до вас звернутися, — каже чоловік.

У п’ятницю, 19 липня, ми мали розмову щодо косіння заростів на згаданому перехресті з начальником ЖКГ Іваном Вовкодавом. Він каже, що вони знають за те перехрестя, тільки ситуація у комунальному підприємстві така, що залишився лише один косар. 

— Він можливо вже отримав команду, можливо вже й покосив, — сказав начальник ЖКГ.

У неділю, 21 липня, ми були на згаданому перехресті. За збігом обставин біля нас зупинився чоловік, який виявився тим самим паном Олександром, що телефонував у редакцію.

— Мені не буде великого клопоту, якщо я виїжджатиму з вулиці Благодатної. А людина, яка не знає, що ці бур’яни можна об’їхати, наражає себе на велику небезпеку. Коли була тут аварія, я бачив гальмівний шлях. Він був метрів 35 і авто навіть знесло з дороги на зустрічну смугу. Це з якою швидкістю той водій їхав, що у нього був такий великий гальмівний шлях. А ці бур’ятни — це потенційна причина майбутньої аварії. От і оббиваю пороги відповідних інстанцій. Я з них не злізу. Мені 82 роки, чого мені боятися? — каже козятинчанин. У цей момент пана Олександра покликала дружина, яка чекала свого чоловіка в машині, і вони поїхали.

Ми зняли відео, як водії дуже повільно виїжджають на Білоцерківську трасу і дивуємося, чому досі не покосили бур'яни на цій небезпечній частині траси. Один же косар у комунальному господарстві таки є, йому і карти в руки, і косу.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Юрий Волынец

    Куча копів набрали, дайте коси не хай косять 😁
    Всерівно краще чим в махнівці стояти в кущах 😁

    Алуська Мартовицька Павлюк reply Юрий Волынец

    Юрій Волинець , 💯
  • Татьяна Адамова

    Здається, козятинське комунальне підприємство найкраще в Україні?
  • Марина Артемчук

    Вже всі писали за цю ситуацію,всім все одно ,ждуть поки хтось не в'їде один в одного, тоді зашевеляться.

    Ольга Корженевская reply Марина Артемчук

    Марина Артемчук місяць тому там була аварія, по причині не видимості, і не (шевеляться). Будемо чекати поки хтось з чиновників, або патрульна машина там ( стукнеться), тоді можливо почистять
  • Валерий Комар

    На ці делянкі в ліво та право нуль поліція зверніть увагу що йно було дтп

keyboard_arrow_up