Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні

Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні
  • Сто шістдесят три — саме стільки закупівель у системі «Prozorro» провели управління та відділи міської ради за червень.
  • Деякі угоди нас відверто здивували.
  • Що замовляла міська рада минулого місяця — розповідаємо у нашому огляді

Традиційно кожного місяця ми готуємо огляд закупівель, які провела Козятинська міська рада через систему електронних закупівель «Prozorro». Виконавчий комітет впродовж червня здійснив 13 закупівель. Першою була заправка копіювального апарату, яку замовили за 450 гривень. До речі, таку послугу минулого місяця виконком замовляв двічі і другого разу заплатив на дві сотні дорожче. Також замовляли канцелярію, електротехніку, ремонт оргтехніки та системи інформування про повітряну тривогу, страхування службового автомобіля, вивезення побутових відходів, грамоти і мастило для джерела безперебійного живлення.

Управління житлово-комунального господарства здійснило за минулий місяць 20 закупівель. Замовляли ямкові ремонти доріг і технічний нагляд за їх виконанням. Одна із таких послуг обійшлася всього 99 гривень і 10 копійок. Нам теж спершу задося, що це помилка, бо зазвичай технагляд коштує врази дорожче, але звірилися з договором — там вартість послуги аналогічна. Тож найдешевший технагляд був за ремонтом вулиці Благовісної (колишня Суворова). Також управління житлово-комунального господарства замовляло передплату на періодичні видання, послуги по доставці виконавців робіт, послуги, пов’язані з електрикою, проєктно-кошторисну документацію.

Культура була найактивніша

Найменше закупівель здійснило Управління соціальної політики — лише дві впродовж червня. Спершу структура замовила ремонт джерела безперебійного живлення, за який заплатили 2 950 гривень. Дещо пізніше Управління соціальної політики придбало десять троянд і триста гвоздик, за які заплатили 10 тисяч гривень.

Відео дня

Натомість найбільше договорів минулого місяця уклав відділ культури. Таке ми спостерігаємо вперше, відколи моніторимо закупівлі. Впродовж червня структура провела 73 закупівлі. Перша — банер, який придбали за 890 гривень. Також відділ культури замовляла веб-камеру, електроніку, канцелярію, грамоти, запчастини, тюль, товари для ремонту, лампи, жалюзі, натяжну стелю, навчання у сфері цивільного захисту, оргтехніку і навіть вивіз сміття з території відпочинку на Талимонівці. А ще, схоже, відділ культури змінив інтернет-провайдера, адже замовив підключення та чотири рази — послугу з надання доступу до мережі інтернет.

Натомість Управління освіти та спорту, яке за кількістю завжди в лідерах, а часто не лише за кількістю, цього разу дещо відстає — впродовж червня структура здійснила 55 закупівель. Першим Управління освіти та спорту придбало півтисячі карток, за які заплатити 5 тисяч гривень. Також замовляли продукти харчування, подарунки, товари для ремонту і будівництва, продукцію для чищення, сантехнічні матеріали, електроніку, проведення медичних оглядів, шиномонтаж і запчастини до авто, лавки зі спинкою, медалі з кубками та натяжну стелю.

Найдешевша закупівля червня вартує всього 14 гривень. Стільки відділ культури заплатив за 20 дюбелів. А якими були найдорожчі десять угод — розкажемо згодом.

 

Читайте також:

Попросили проголосувати за хрещеницю і ледь не зламали акаунт

Куди звернутись для оформлення субсидії

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up