Дешевий шантаж, який нам дорого обійшовся

Дешевий шантаж, який нам дорого обійшовся

Майже рік тому (12 травня 2016 року) на офіційному сайті Козятинської міської ради Пузир дав коментар щодо проведення 15 сесії.

Продемонструвавши свій критично низький рівень виховання, дозволив собі опуститись до пліток про особисте життя інших людей. Але, крім цієї чорнухи, хочемо розвінчати брехливі обіцянки Пузиря.

Цитата 1: «Що ж до 50 тис. грн на аудит управління освіти за останні 5 років, я маю чітку позицію і це відображено у моїй передвиборчій програмі…»

Що ж є в його передвиборчій програмі? Проведення аудиту попередньої влади. Всі очікували, що новий міський голова виконає свою передвиборчу програму, проведе аудит, в результаті якого відповідальні особи, винні в порушеннях, понесуть покарання. Багато хто в це повірив, з огляду на те, як талановито грав роль опозиціонера Пузир, коли був депутатом. Але так не сталось, як гадалось.

Відео дня

І Пузир знову маніпулює. Для проведення аудиту він обирає не державний орган аудиту (як це передбачено законодавством України), а приватну фірму «Надійність». Вартість цих аудиторських консультацій обійшлася нам в 67 тисяч гривень (КП «Відродження – 17000 грн., управління освіти – 50000 грн.).

Фактично, Пузир збрехав – ніякого аудиту попередньої влади не зроблено.

Він отримав результати аудиторських консультацій від фірми «Надійність». Але порушення зазначені в аудиторському висновку не направив до правоохоронних органів для реагування.

Виходить, що мета аудиту була інша: дешевий шантаж попередньої влади? А чому б і ні, якщо врахувати, що Пузир в минулому тісно пов’язаний з нелегальним бізнесом (ігрові автомати)?

Цитата 2: «Я ще розповім громаді про кримінальну справу за розкрадання бюджету після фінансової перевірки, але трішки пізніше».

Минуло 9 місяців (пора було б уже й родити). Люди так і не почули не те, що про кримінальну справу, але навіть про будь-які результати перевірки. Відсутні факти порушень законодавства, винних не встановлено, результатів немає. 67 тисяч гривень - на вітер.

Пузирем навіть замовчуються фінансові порушення його підлеглої – директора Козятинського територіального центру, депутата Ольги Дацюк. Факти щодо цього встановлені Державною фінансовою інспекцією у Вінницькій області ще в грудні 2015 року – фінансові порушення в сумі 525 750 грн, в тому числі незаконних та нецільових витрат на суму 123 410 грн. Але ж де там? Вона депутат. Слухняно підтримує всі його рішення. Отак рука руку миє.

Може пора уже Пузирю починати компенсовувати людям кошти, витрачені ним на безглузді та брехливі починання?

P. S. Очікуємо фінансових порушень в Козятинському територіальному центрі вдвічі більше. Заступником директора призначено її найкращого друга - депутата Ясного.

З ПОВАГОЮ ДО ЧЕСНИХ ЛЮДЕЙ, НЕМА ДУРНИХ !

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up