Куди поїдуть поїзди влітку: «Укрзалізниця» радиться з пасажирами

Куди поїдуть поїзди влітку: «Укрзалізниця» радиться з пасажирами

«Укрзалізниця» проводить опитування серед пасажирів у процесі підготовки до літніх перевезень. Пропозиції та побажання будуть враховані при призначенні поїздів на туристичний період.

Про це розповів в.о. члена правління АТ «Укрзалізниця», директор філії «Пасажирська компанія» Олександр Перцовський, повідомляє прес-служба компанії.

«Ми створили спеціальний ящик, збираємо відгуки і пропозиції за маршрутами. Думаю, люди надихнулися тим, що ми зробили курортний зимовий Інтерсіті+ і назвали його «Лижний експрес»», – розповів Олександр Перцовський.

Зараз фахівці компанії з урахуванням пасажиропотоку в минулі періоди працюють над новим розкладом для поїздів. Потреби українців будуть максимально враховані в процесі підготовки до літніх пікових перевезень, відзначили в компанії.

Відео дня

Всі бажаючі можуть надіслати свої пропозиції на електронну адресу. Фахівці розглянуть їх і врахують при наявності відповідних технічних можливостей.

«Укрзалізниця» на даний момент продовжує переговори з туристичним сектором, — зазначив Перцовський.

«Ми хочемо, щоб турагентства співпрацювали з «Укрзалізницею», хочемо повернути пасажирів на залізницю, збираємо інформацію, де, в якій кількості, за якої ціновою політикою люди готові їхати», – сказав він.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини. Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця 17:20 Козятинська ЦРЛ отримала інфузійні насоси від благодійників 15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled 14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан 11:00 Разом з військовими і відомими вінничанами встановили Рекорд України 10:05 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:00 Козятинські легкоатлети змагалися у Білій Церкві. Є перші місця photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up