Від газового “насилля” в Козятині страждають справжні платники

Від газового “насилля” в Козятині страждають справжні платники
Куди діваються оплачені рахунки за спожитий газ? Козятинська газконтора мовчить…

Так склалося, що козятинська газконтора, вже протягом тривалого часу, навідріз відмовляється давати будь-які коментарі для газети “RIA-Козятин”. Грається в мовчанку. Чи то чогось бояться, чи то просто не люблять сказаної в очі правди — не відомо. І вирішувати людські питання, які безпосередньо зв’язані з діяльністю газового господарства, немає кому.

Часто-густо до редакції газети звертаються мешканці Козятина і скаржаться на працівників газконтори. Питання різні. А прокоментувати і нормально все пояснити на міському рівні ніхто не хоче. Відправляють на область…

Черговою жертвою газового “насилля” стала пані Ольга. Жінка заплатила за спожитий газ за квітень вчасно. Але, не дивлячись на це, в наступному місяці їй виставили борг в 214 гривень.

Відео дня

Вся в емоціях та з обуренням пані Ольга звернулася безпосередньо до газового керівництва. На всі її запитання відповіді так і не знайшлося.

— Чому працівники газконтори не можуть вчасно забрати квитанції по банках?, — скаржиться жінка. — Чому в такому випадку, відповідають, що вони перезавантажені роботою? Як це так, що сумнівні платежі з електронними даними не звіряються з бумажними. Натомість вони відразу випускаються по новим тарифам? Відповіді я так і не почула.

Ще за словами пані Ольги в газконторі, коли вимагають копії квитацій, “деруть” по гривні з людей. Говорять, що купляють папір за свій рахунок.

Через кілька днів до редакції газети з подібною ситуацією звернулася ще одна жителька. Тільки вже не міста, а району. Пані Тетяна з Глуховець також заплатила за спожитий газ за минулий місяць. Але їй прийшло попередження. І також з боргом в кілька сотень гривень.

Зателефонувавши до обласного прес-центру ”Вінницягаз” нам пообіцяли підготувати відповідь.

Про результати журналістського розслідування читайте в наступних публікаціях

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:21 Футбольна весна прийшла у Козятин 20:19 У Сестринівську гімназію завітав Воїн Віталій Кодлубай. Зворушливе відео play_circle_filled 16:48 В пам'ять про полеглих Героїв у Козятині висадили 150 кущів троянд photo_camera 15:00 Елегантні та вишукані вечірні сукні: як обрати плаття на вечір (Новини компаній) Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 14:00 Нові автоклави, стерилізатори: у баклабораторії ЦРЛ замінили обладнання, майже 20-річної давнини 12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up