Футбольна весна прийшла у Козятин

Футбольна весна прийшла у Козятин
  • У неділю, 28 квітня, «Легіон» (Козятин) зіграв на власному полі перший матч
  • другого кола чемпіонату Вінницького району з футболу друголігівського
  • дивізіону. Суперником нашої команди був ФК «Лука» (Лука Мелешківська). 

Відкриття ігор другого кола пройшли позаминулої неділі, 21 квітня. Грали СК «Хутори» — «Патріот 2», «Ронекс» — «Колос», «Енергетик» — «Чорна Перлина», «Нива-2» — «Лука-2», «Олімпік» — ДЮСШ «Патріот». Козятинський «Легіон» пропускав першу гру другого кола.

Черговий тур чемпіонату другої ліги мав видати низку цікавих поєдинків. Матчем туру можна було вважати дуель «Колоса» та «Олімпіка», саме ці команди знаходяться поруч у турнірній таблиці. Також відзначимо поєдинок «Енергетика» проти «Ниви 2». Адже лідер змагань «Енергетик» у попередньому турі втратив очки в зустрічі з «Чорною перлиною». У інших поєдинках маємо виражених фаворитів, де зустрічаються команди з верхньої частини турнірної таблиці проти команди з нижньої частини. Проте у футболі зрозуміло одне, що «поле рівне, м’яч круглий, а результат непередбачуваний». 

Відео дня

Так сталося у грі «Легіон» (Козятин) — ФК «Лука» (Лука Мелешківська). Гравці «Легіона» більшу частину ігрового часу володіли м’ячем, більше створювали моментів для взяття воріт, але не вистачало прицільного завешального удару. Ближче до завершення першого тайму м’яч у ворота гостей забив Роман Галяновський. Як показали подальші події на полі, гол Романа був єдиним у матчі.

Був епізод, коли легіонівці могли подвоїти рахунок зі штрафного удару. До м’яча підійшов майстер забивати голи із стандартних положень, тільки цього разу шкіряна куля полетіла зовсім не туди, куди мав намір направити м’яча Олександр. У цілому весь матч проходив між двома карними майданчиками і приніс мінімальну перемогу «Легіону».

Після цієї гри і гри «Енергетика» з «Нивою», «Легіон» відстає від лідера змагань «Енергетика» на 2 очки і має в своєму активі гру в запасі.

 

.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up