Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород

Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород
  • В Київському палаці спорту 26–28 квітня проходили чемпіонат України «Бійці нації» та Всеукраїнський турнір з кіокушинкай карате, в якому брали участь 1200 учасників, 117 тренерів з 67-ми провідних клубів з 18 областей України та міста Києва. Наше місто і Вінницьку область представляли каратисти СК ТАКО.

Змагання такого масштабу в Україні відбулися вперше. Вони проходили за підтримки генерального партнера САНАгро Україна, Міністерства молоді та спорту та федерації кіокушинкай України. В змаганнях брали участь хлопці, юнаки, юніори, чоловіки, ветерани, дівчата, юніорки та жінки.

Конкуренція у всіх вікових і вагових категоріях зашкалювала. В більшості категорій на татамі виходили по 20, а то і по 30 спортсменів. Змагання проходили на шести татамі і тривали чотири з половиною години. 

Відео дня

Після змагань, за час, що судді готували протоколи, ведучий телетрансляції Андрій Джеджула проводив з каратистами конкурси і роздавав спортсменам подарунки. В самому цікавому конкурсі він запросив до себе п’ятьох хлопців і п’ятьох дівчаток. Хлопці взяли дівчат на руки і робили з ними вправу з присіданням. Після сорока присідань претендентів на приз залишилось двоє. Ведучий розраховував на одного переможця та коли він порахував до 60 присідань, то запитав у спортсменів чи комусь із них треба буде їхати на змагання. Після 76 присідань ведучий вирішив оголосити двох переможців.

Рефері принесли протоколи спортсменів і ведучий по категоріях став зачитувати призерів і переможців турнірів. Каратисти займали на п’єдесталі відповідні місця на лівому, правому і центральному подіумі. Секунд 10 спортсмени завойовані кубки тримали вгорі, а потім вони з нагородами йшли до своїх батьків на фотосесію.

Два дні запеклих поєдинків принесли нашим каратистам дві золотих нагороди, одну срібну і 5 бронзових медалей. Єлизавета Циркунова стала дворазовою чемпіонкою України. Юля Коваль стала чемпіонкою Всеукраїнського турніру

Олександр Трофимчук срібний призер чемпіонату України. Діана Щербатюк бронзовий призер чемпіонату України.

Також бронзовими призерами Всеукраїнського турніру стали Денис Ващевський, Василь Козакевич, Макар Білоус, Каріна Нестеренко.

В командному заліку Клуб ТАКО зайняв 14 місце серед 67 команд, які скоріше мають умови для тренувань і ніхто їх не ганяє по спортзалах.

Серед спортивних наставників у нас 13-й результат.

Клуб ТАКО показав дуже добрий результат і прославив наше місто і область на змаганнях такого високого рівня

Що клуб ТАКО виступив достойно одностайні тренер клубу Анна Сас і батьки спортсменів. Наставник каратистів на своїй сторінці у фейсбук написала: «Дякуємо Вам всім за результат. Дякуємо батькам за підтримку та можливість вивозити дітей на такий рівень змагань. Дякуємо нашим військовим, за можливість тренуватися та виступати.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (11)
  • Інна Матвійчук

    Дітки - ви молодці,тренер Аня - ви молодчинка!!!!! А що скаже влада Козятина на це? Хоч якийсь коментар буде???
  • Ната

    Молодці
  • Аліна Трофимчук

    У найкращого тренера найкращі спортсмени 💪🥋💪 До наших дітей навіть підходили представники з інших команд та запитували хто їх тренує, казали що у нас крута команда 🔥🔥🔥
  • Любовь Загоруй

    МОЛОДЦІ

keyboard_arrow_up