Жінки збираються в клубі “Спасіння”

Жінки збираються в клубі “Спасіння”
Минулої суботи зібралися жінки різних вікових категорій, професій та соціальних ланок на другому засіданні новоствореного жіночого клубу при церкві “Спасіння” (на вул. Тельмана, 1). Їх об’єднало одне — бажання невимушеного спілкування на жіночі теми, бажання взнати щось нове, бажання відволіктись від буденних проблем.

Жінки у клубі різні, як і різні їхні жіночі долі... Є серед них успішні бізнес-леді, керівники організацій, лікарі, педагоги і просто ті, хто не байдужий до чужого горя. Усі мають чуйне материнське серце. Тому переймаються благодійною допомогою воїнам АТО, біженцям, інвалідам, дітям-сиротам тощо.
Мене запросили відвідати засідання і я потім ні на хвильку не пошкодувала, що там опинилась. Атмосфера була невимушеною і дуже позитивною. Ніби потрапила у жіноче царство. Ми ділились своїми роздумами, власними рецептами, шукали відповіді на нелегкі запитання, грали в інтелектуальні ігри. Була присутня і пастор церкви Віра Глущенко. Голова клубу Світлана Романова організувала декілька майстер-класів та, посилаючись на Біблію, в цікавій формі розповіла жінкам про їх роль біля своїх чоловіків, стиль стосунків та про покликання завжди залишатись берегинею сім’ї. 
Ведучими майстер-класу по приготуванню смачних млинців була Світлана Степова, по оформленню романтичної вечері — Тетяна Чеканівська, по виготовленню ароматичних камінчиків — Оксана Клірішенко. Музичним оформленням заходу став жіночий гурт “Спасіння”, під керівництвом Світлани Мацюк. Цікаву інтелектуальну гру запропонувала Олена Автухова.
У цей час у гральному залі новозбудованої церкви відпочивали дітки, з якими прийшли мамочки. На сцені проходила репетиція музичного гурту. Ну справжній центр творчості... 
Швидко збігли дві години зібрання. Кожна жінка покинула стіни церкви “Спасіння” з гарним настроєм та новими враженнями і знаннями.
Як розповіла газеті пані Романова, двері жіночого клубу відкриті для всіх жінок міста. Зібрання проходять кожної третьої суботи о 16.00.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up