В Титусівці в одному домогосподарстві за півгодини згоріли всі заготовлені на зиму дрова

В Титусівці в одному домогосподарстві за півгодини згоріли всі заготовлені на зиму дрова

Ймовірна причина займання – необережне поводження з вогнем

Учора, 25 листопада жителька с. Титусівка Козятинського району, що на Вінниччині, випадково спалила всі заготовлені на зиму дрова.

До місця події одразу після отримання виклику  прибуло два відділення Державної пожежно-рятувальної частини №11 м. Козятин.

Вогонь знищив півтонни сіна, шиферну покрівлю сінника і заготовлені на зиму дрова. Ймовірна причина займання – необережне поводження з вогнем.

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:00 Елегантні та вишукані вечірні сукні: як обрати плаття на вечір (Новини компаній) 14:00 Нові автоклави, стерилізатори: у баклабораторії ЦРЛ замінили обладнання, майже 20-річної давнини 12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up