Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно

Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно
  • Увесь цей тиждень погоду України визначатиме антициклон, який не дасть шансів ніяким дощам. Бо антициклон — це практично завжди суха сонячна погода.
  • У матеріалі детальний прогноз у нашій області з вівторка по п'ятницю, 3 травня

Такий прогноз дає синоптик Наталка Діденко. 30-го квітня протягом дня передбачається повсюди +20+24 градуси, на Закарпатті до +26 градусів, на узбережжі морів подекуди +18+21 градус.

Вітер у вівторок буде з північного сходу, на сході та півдні України можливі сильні пориви до 15-20 метрів за секунду. У Києві, як скрізь у людей — завтра сухо, сонячно, +22 градуси.

— І така погода, суха, сонячна та тепла, триватиме аж до Великодня. Бо перші дощики з'являться якраз на Пасху, вдень або ввечері, — підсумовує Наталка

Відео дня

Про погоду на Вінниччині

Прогноз погоди з вівторка по п´ятницю, 30 квітня — 3 травня по Вінницькій області та місту Вінниця.

За прогнозами обласних синоптиків, з вівторка по четвер погода буде обумовлюватись антициклоном. Прогнозуємо сонячну , теплу та суху погоду. Вітер східної чверті, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9° тепла, вдень 20-25°.

У п’ятницю погода буде під впливом малоградієнтного поля низького тиску, без істотних опадів. Вітер північно-східний, 7-12м/с. Температура вночі 8-13° тепла, вдень 18-23°.

Читайте також:

Кого і коли вітати з днем ангела: календар іменин на квітень 2024

Магнітні бурі у квітні-2024: календар небезпечних дат та як вберегти здоров'я

Церковний календар на квітень 2024 року: нові дати

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up