Спускаємося з моста в суцільну темряву

Спускаємося з моста в суцільну темряву

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” надійшов дзвінок від нашої землячки Тетяни Світлової.

Вона зі своїми думками далеко не поодинока.

Пані Тетяна розповіла, що на вулиці Винниченка не освітлюється ділянка дороги перед мостом через залізницю. Люди долають східці мосту в темряві з великими труднощами. Тож мешканці звертаються через газету до владних структур, відповідальних за освітлення в місті, щоб навели лад на не освітленій ділянці дороги.

Щоб люди не спотикалися прямо на східцях мосту. А ще просять відновити освітлення в районі залізничної поліклініки. Бо ця темрява вже “дістала” — кажуть люди.

Відео дня
 
 
 
Дмитро Артемчук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:00 Елегантні та вишукані вечірні сукні: як обрати плаття на вечір (Новини компаній) 14:00 Нові автоклави, стерилізатори: у баклабораторії ЦРЛ замінили обладнання, майже 20-річної давнини 12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up