Боєць друг «Тихий»,

Боєць ДУК Правий Сектор, друг «Тихий», який вірний ідеї, Україні Командир 3 Резервної Сотні ДУК Правий Сектор


Це не пафосні слова псевдоукраїнських політиків, які носять вишиванки, а це життєва реальність людини, яка вірить у боротьбу і Перемогу над внутрішнім і зовнішнім окупантом.
У нього все розпочалося з Майдану. Був у самому епіцентрі кровопролиття на Грушевського.
Потім сформувався Правий Сектор - і він без роздумів вступив туди. З ним він приймав участь у штурмі Пісків, Авдіївки, Саур Могили.
Отримав поранення , коли їхали брати висотку «Спартак». Тому що отримали інформацію про аеропорт, ніби-то наші хлопці звідти вийдуть лише «200».
В той момент вони потрапили у засідку..
Після поранення була двомісячна реабілітація.
Потім знову повернувся у стрій. Все тривало до 15-го року.
Оскільки справи в третій Резервній сотні були не дуже, командир ДУК- призначив друга Тихого- керівником Волинської сотні.
Тепер на нього лягла ця величезна відповідальність. Адже непросто бути командиром і створювати щось, коли нічого немає.
Та хто сказав, що буде легко?
Кожен учасник визвольної війни, який іде під прапором Добровольчого Українського Корпусу Правий Сектор, має розуміти, що тут зовсім інші цінності та ідеали. За це карають свої і чужі.
Шлях цей тернистий. Якщо не вірити в ідею, то краще не починати. Якщо став на нього- іди до Перемоги.
Щасти тобі, Друже!
Слава Україні!
Михайло Ухман

Фотографія

Для всіх•Переглянути активність

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини 19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця 17:20 Козятинська ЦРЛ отримала інфузійні насоси від благодійників 15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled 14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up