Дозвіл на роботу в Україні для іноземців (Новини компаній)

Дозвіл на роботу в Україні для іноземців (Новини компаній)

У разі, якщо відсутній офіційний дозвіл на в'їзд в країну, то, в такому випадку, можна очікувати штрафних санкцій, які будуть застосовані до обох сторін. Однак дозвіл на працевлаштування в Україні для іноземців є необов'язковим, якщо особа належить до певної категорії.

У разі, якщо відсутній офіційний дозвіл на в'їзд в країну, то, в такому випадку, можна очікувати штрафних санкцій, які будуть застосовані до обох сторін. Однак дозвіл на працевлаштування в Україні для іноземців є необов'язковим, якщо особа належить до певної категорії.

Система отримання дозволу

Для початку важливо зрозуміти, що дозвіл про працевлаштування є документом, що дає законну підставу росіянам працювати на території України. У свою чергу сторона, яка приймає також отримує законне право користуватися послугами представника іншої країни. Для таких категорій процес отримання є необов'язковим:

• громадяни, які мають посвідку на постійне проживання на території України;

Відео дня

• особи, які працюють у флоті, в ЗМІ та в представництвах іноземних організацій;

• педагоги, спортсмени або артисти.                                             

Дозвіл для працевлаштування має законну силу протягом одного року, проте термін його дії можна продовжити в разі потреби. Таким чином, можна отримати законну підставу для здійснення таких видів діяльності:

• найманої праці;

• виконання одиничної роботи;

• відкриття підприємницької діяльності.

Що важливо знати?

Цікаво, що сам дозвіл отримує не іноземець, а сторона, що приймає його на роботу. Таким чином, можна забезпечити законну підставу для роботи в певній організації і на певній посаді. Якщо раптом місце роботи змінюється, то поточний дозвіл повертається, і потрібно оформляти новий.

Для того щоб отримати дозвіл, важливо пройти наступні етапи:

• підготовчий етап включає в себе консультацію та підготовку необхідного пакету документів;

• далі всі ці документи направляються в центр зайнятості;

• і вже після виконаної роботи, особі буде видано дозвіл діяльності на території України.

Важливо звернути увагу на те, що обов'язковим є наявність паспорта, і його перекладу, який підлягає нотаріальному посвідченню. Крім цього, необхідні медичні довідки, диплом про здобуту освіту і довідка про несудимість в Україні.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up