Злодії обкрадають будинки і квартири

Злодії обкрадають будинки і квартири

Кримінальна хроніка минулого тижня Козятинщини

9 січня

В Збаражі чоловік в стані алкогольного спяніння за місцем спільного проживання вчинив сварку, та в місті жінка на чоловіка, який сварився, визвала поліцію. На місце події виїжджала слідчо – оперативна група поліції.

У жительки м. Козятин вкрали велосипед, який вона залишила без нагляду біля магазина. Проведеними заходами працівниками поліції було встановлено, що у вчиненні крадіжки обґрунтовано підозрюється 36 – річна жителька м. Козятин. Викрадений велосипед вилучено. По даному факту слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ст.. 185 КК україни (Крадіжка). Проводиться досудове розслідування.

Відео дня

10 січня

В с. Махаринці невідомі особи поблизу місцевого магазину пошкодили бесідку.

Жителька с. Лопатин визвала правоохооронців до свого  батька, яктй за місцем спільного проживання вчинив насильство в сім’ї.

В м. Козятин злодії підібрали ключ до вхідних дверей одної з квартир. Вкрали гроші та ювелірні вироби.Проводиться заходи по встановленню особи причетної до скоєння злочину.

Такожв місті чоловік побив дружину

11 січня

В Титусівці обікрали хату. Віджали пластикове вікно, проникли до будинку, звідки викрали таож гроші та ювелірні вироби.

Жителька с. Журбинці поскаржилась на свого чоловіка, який за місцем спільного проживання вчиняє насильство в сім’ї.

В чергову частину Козятинського відділення поліції надійшло повідомлення від жительки м. Козятин, про те, що її сусід постійно вчиняє правокації до сварок.

12 січня

В смт. Бродецьке син за місцем спільного проживання вчинив відносно матері насильство в сім’ї.

Надійшло повідомлення від жителя м. Козятин, про те, що майстер на СТО не віддає заявнику його авто.

Поскаржилась жителькиа смт. Глухівці на колишньго чоловіка, який погрожує їй фізичною розправою

13 січня

В Сигналі люди поскожились на сусіда, який порушував тишу за місцем мешкання в нічний час. Під час відвідування 24 – річного жителя с. Сигнал, Козятинського району за місцем проживання було виявлено та вилучено суху подрібнену речовину рослинного походження, зовні схожа на коноплю. Вилучене направлення до НДЕКЦ для проведення експертизи. По даному факту слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ст.. 309 КК України (Незаконне зберігання наркотичних засобів). Проводиться досудове розслідування.

Мешканцю Сошанська погрожували його знайомі фізичною розправою.

Житель с. Лопатин заявив в поліцію, що за місцем спільного проживання у нього виникла сварка з братом. А мешканці Козятина — один сварився зі співмешканкою, інший із сусідами. На місце події виїжджали поліцейські

14 січня

Синець під око поставив жінці чолові,к якого вона знає в обличчя. Проводиться перевірка.

Пошкодили паркан одній мешканці міста.

Житель Поличенець хаявив в поліцію сам на себе, що за місцем свого проживання він вчинив насильство в сім’ї відносно дружини.

У Лопатині билися два брати.

В Козятині жінка за допомогою поліції заспокоювала в п'яного іоловіка, який сварився

15 січня

Жителькиа Козятина заявила на сина, з яким за місцем спільного проживання в неї виник конфлікт

Мешканець Марківець 1968 року народження, пішов з дому  і йог дружина подала в розщук. Вжитими заходами працівниками поліції місцеперебування зниклого встановлено та в подальшому він доставлений до місця свого проживання.

Надійшл скарга від жительки с. Вернигородок, Козятинського району, про те, що за місцем спільного проживання її чоловік вчинив відносно неї насильство в сім’ї.

Побили вікна в одному з помешкань в Козятині.

В чергову частину Козятинського відділення поліції надійшло повідомлення від жительки м. Козятин, про те, що в кафе м. Козятин чоловік в п'яному вигляді вчиняє сварку. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група поліції.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up