У Козятині оновлюють «зебри». Скільки це коштує?

У Козятині оновлюють «зебри». Скільки це коштує?
  • У перший тиждень навчання у Козятині почали оновлювати дорожню розмітку, зокрема пішохідні переходи.
  • Дізналися, чи на всіх наших дорогах будуть нові «зебри» та скільки на це запланували грошей?

Наприкінці серпня ми брали коментарі у нашої патрульної поліції і запитували, коли у Козятині почнуть оновлювати дорожню розмітку, зокрема пішохідні переходи. Адже зазвичай це роблять перед початком навчального року.

Нагадаємо, нам повідомили — відповідно до доручення Національної поліції України працівники батальйону патрульної поліції з обслуговування Хмільницького районуу Вінницькій області ДПП обстежили території біля навчальних закладів і надіслали повідомлення про виявлені недоліки в утриманні вулично-шляхової ділянки головам всіх ОТГ, підготували вимоги від патрульної поліції власниками доріг для усунення вказаних недоліків. Термін на виконання — до 1 вересня. 

Та до першого вересня трішки не встигли. Діти пішли в школу у вівторок, 2 вересня. Цього дня нових «зебр» ще не було. Їх ми помітили у середу, 4 вересня на перехресті вулиць Незалежності та Січових Стрільців. Запитали перехожих чи не бачили, коли почали проводити роботи. Сказали, що вночі. Але в той же день, пройшовши далі по місту, звернули увагу, що перефарбували ще не всі пішохідні переходи. До прикладу, по цій же вулиці Незалежності, тільки ближче до «Хлібзаводу», вони ще були затерті і не оновлені, Трохи далі, вже на перехресті Пилипа Орлика та Героїв Майдану, вже були нові і пофарбовані. А біля ЦРЛ, по тій же Героїв Майдану, теж ще були не оновлені. Нова «зебра» у п’ятницю, 6 вересня вже була біля першого ліцею. Повідомили нам читачі, що оновили її і біля п’ятого ліцею та біля «Соловейка».

Відео дня

Додамо, що під новиною про поновлення дорожньої розмітки, козятинчани оживилися у коментарях. Ось що писали.

  • Олександр Лефтер: «Дозвольте запитати,  а на чому робити ті розмітки ? На ямах ? Чи просто викинути ще раз гроші на вітер. Вибачаюсь, в кишені».
  • Ілона Кравчук: «Що говорити про розмітки, якщо навіть тротуару немає. Діти до третьої школи ідуть по дорозі».
  • Наталья Тарасюк: «Хіба що по болоті.  Яке буде після дощу! На Винниченка. Жах! Як дітки до школи підуть?  Прибиральниці, готуйтеся! Весь бруд з дороги буде у школі»
  • Channel:«Перед школою  все зроблять, як завжди»
  • Надія Якимова: « А їх не видно, бо в минулому році їх ніхто не робив.То що ви хотіли бачити?»

Отже, хоч із запізненням, але все ж розмітку почали оновлювати. Запитали у начальника управління житлово-комунального господарства Івана Вовкодава, хто виконує ці роботи та скільки на це виділили коштів

— Роботи по оновлення дорожніх розміток почали на цьому тижні (з 2 по 7 вересня), — коментує Іван Вовкодав. — Відновлювати розпочали з розмітки поблизу навчальних закладів. Передбачається оновити розмітку, поперечну та поздовжню, на більшості комунальних доріг. Також, запланували доукомплектувати пристрої примусового зниження швидкості та встановити дорожні знаки, такі як «Діти», «Пішохідний перехід». За результатами тендеру переможцем визначили ФОПа Сергія Рябоконя, з пропозицією 381 837,92 грн.

Читайте:

«Це не просто яма чи вибоїна. Це провал дороги»

Цей день настав: ремонтують вулицю Винниченка. Але чим і як?

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Лариса Щербатюк

    👍
  • Микола Любимий

    Скільки тон білої фарби можна купити за 381000.питання до ІФОП Рябоконя.
  • Геннадий Ткачук

    Пана видно по халявам ,Газдинь по одягу,а месій по оберігу
  • Петро Сушко

    Ніколи розмітки не було на цьому перехресті, і мабуть не буде, 100 м . по вул. Підгорбунського дитячий садок.

keyboard_arrow_up