Концерт на День міста, датовані щоденники, ремонт акустичної системи — що замовляла міськрада Козятина в липні

Концерт на День міста, датовані щоденники, ремонт акустичної системи — що замовляла міськрада Козятина в липні
Виступ колективу «Водограй» на День міста коштував нашому бюджету 17 тисяч гривень
  • Літо завершилося і час підбивати фінансові підсумки.
  • Майже двісті — стільки закупівель здійснили управління та відділи Козятинської міської ради у липні.
  • Розповідаємо, що саме замовляли

Традиційно кожного місяця ми готуємо огляд закупівель управлінь та відділів Козятинської міської ради у системі «Prozorro». Розповімо вам, що замовляли за бюджетні гроші у липні.

Найменше угод, як завжди, за управлінням соціальної політики. У липні структура здійснила всього 18 закупівель. Перша — ремонт принтера, за який заплатили 3 200 гривень. Також управління соцполітики замовляли організацію поховань загиблих Героїв, квіти, послуги, пов’язані з електронним документообігом, канцелярію, бензин для генератора і доступ до бухгалтерських видань. 

Натомість виконавчий комітет першим у липні купив 110 грамот. За них заплатили 660 гривень. Виходить, що одна грамота коштувала 6 гривень. Однак самого договору у системі електронних закупівель немає. Також виконком замовляв ремонт оргтехніки, послуги інтернет-зв’язку та пов’язані з програмним забезпеченням послуги, проєкт землеустрою, канцелярію, зокрема, датовані щоденники, прапорці, термочашки, заправку картриджів до принтера. Всього за липень структура здійснила 19 закупівель.

Відео дня

За управлінням житлово-комунального господарства трохи більше договорів — 22. Першою в липні структура замовила послуги, пов’язані з електронним документообігом: кваліфікований електронний підпис та постачання програмного комплексу «Варта». Це коштувало 234 гривні. Також управління житлово-комунального господарства уклало у липні угоди на авторський нагляд за виконанням робіт, виготовлення проєктно-кошторисної документації, поточний ремонт доріг, заправку картриджа до принтера, визначення вартості будівельних робіт, розподіл електричної енергії, канцелярію, а також будівництво, яке саме, розповімо трохи згодом, адже це — одна із найдорожчих закупівель липня.

Відділ культури насамперед придбав 135 реєстраційних журналів, імовірно для Музичної школи. Із впевненістю сказати не можемо, оскільки договір у системі електронних закупівель «Prozorro» відсутній. Такою була перша закупівля липня і обійшлася вона в 4 837 гривень. Також відділ культури замовляв канцелярію, сувеніри, оргтехніку, товари для ремонту, сантехніку, ремонт акустичної системи, гігієнічні товари, продукцію для прибирання, вивіз сміття, проведення концертної програми на День міста, оргтехніку та ремонт техніки і двері. Загалом за липень структура здійснила 55 закупівель.

Натомість найбільше угод, традиційно за управлінням освіти та спорту — 80. Перша закупівля липня — папір формату А4. За двадцать упаковок заплатили 3 080 гривень. Виходить, що одна упаковка коштувала 154 гривні. Також замовляли товари для ремонту, продукти харчування, сантехніку, посуд, столярні вироби, технічне обслуговування системи газопостачання, меблі, електроапаратуру, ремонт техніки, фільтри для води, світильники, електролічильник, утилізацію сміття, прилади і техніку, заправку картриджів та запчастини до вантажівки.

Якими були найдорожчі закупівлі липня — розкажемо згодом.

 

Читайте також:

Програма «Національний кешбек»: за покупки українських товарів повертають 10%

Разова допомога ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань від КМУ

Помідори «Яскрава клумба», кабан «чемпіон» та яйця від курки з «паспортом»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up