За ворогів доводиться молитися

За ворогів доводиться молитися

Доброго дня, шановна редакція газети “RIА-Козятин”!

Постійно  читаю вашу  газету  і вирішила написати про наболіле. Уже багато років я живу під тиском наклепів з боку  садистськи-налаштованих типів, які втратили  розум і совість. Для них головне: придумати огидні плітки, непристойні анекдоти та розповсюдити їх. Кожного разу  вигадується щось нове, щоб  не зникала цікавість їх слухати.

І що ви думаєте, знаходяться  прихильники всього оцього  огидного  бруду, які  аж  сатаніють від захвату, регочучи  та хапаючись за животи.

Потрібно лишень  пройти поруч зі стоянкою таксистів, автобусною зупинкою  або   прогулятись по базарчику — скільки всього можна почути за спиною  про  себе.  Але ж   повторюють оці вигадки навіть вчителі і працівники держустанов!

Відео дня

А творцям  брехні  тільки  цього і треба, їхня мета дискредитувати мене, як особистість в  очах  оточуючих , що їм і  вдається досягти не без допомоги  легковірних, охочих до  вигадок  жителів.

Творці наклепів - це люди, просякнуті  ненавистю та заздрістю.

І я  не думаю, що все це від доброго життя. Людина, яка щаслива, ніколи не буде  бажати  комусь  зла, розповсюджувати безглузді  плітки, принижуючи  людську  гідність. Так чинять тільки  хворі  люди, і хворі вони, на жаль, не тільки душею  і  серцем, але й на всю голову.

Мені  жаль таких людців,  які  продали свою душу. Протоієрей, кандидат богословських наук і письменник Євген Заплетнюк пише: “Кожен пліткар не тільки грішник, але й ідіот. Принаймні, пліткар - це людина з явними ознаками шизофренії.”

Не допоможуть молитва і пости, якщо будете судити інших та лихословити.

Хто відбирає ближньому добре ім’я, того карає Бог сурово часто вже тут, на землі; звичайно, підстерігає його те саме нещастя, якого бажає ближньому. Наклепник зобов’язаний під страхом тяжкого гріха  виправити все, що заподіяв, поки не пізно.

Ми повинні любити наших ворогів, бо так наказує Ісус Христос говорячи: “Любіть ворогів ваших і моліться за тих, що гонять вас”(Мат.5.44). Роблячи добро своєму ворогові, ти згортаєш розпалене вугілля йому на голову (Рим.12,20). Не є то легка справа-молитися за ворогів; для цього необхідна боротьба з самим собою. Зате великою буде і винагорода у майбутньому житті.(Св.Авг.)

Тетяна Іванівна

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up