Влада почала збирати компромат на перевізників

Влада почала збирати компромат на перевізників

Так вона через три роки відреагувала на запити та скарги городян

Схоже на те, що посадовці взялася за розум, бо створили нарешті спеціальну комісію з перевірки діяльності транспортників.

Відомо, що комісії створюють у більшості для “галочки”. За 3 роки діяльності Пузиревої міськради ще не одна комісія не поліпшила умов  життя козятинчан. Є вірогідність того, що ця буде схожа на паличку від морозива. Можна поколупатися у діяльності транспортників, як у чомусь, але виправити ситуацію навряд чи вдасться, бо буде більше смороду, ніж діла.

Відразу виникає багато питань до місцевих ”чекістів”: чому вирішили створити комісію тільки через три роки. Чи може хтось з керівників міськради ризикнув доїхати маршруткою  з дому до роботи і відчув на собі усю насолоду поїздки у “час пік” або плинність часу, чекаючи автобуса? Малоймовірно, що довелося мокнути під дощем або пектися на сонці на необлаштованій засміченій зупинці. Чи підпираючи спиною двері, підстрибувати на східцях під час руху козятинськими дорогами.

Відео дня

Версія про те, що  міськрада відреагувала на запити та скарги городян стосовно роботи перевізників, не витримує ніякої критики. Виходить, доки городяни “парилися” у маршрутках та зупинках, міськрада таємно збирала компромат на бідолашних водіїв.  Як у часи покійного Йосипа Віссаріоновича: справа “перевізників” визріла  і тепер їх  усіх можна записати у “вороги народу”.

Запитань до міськради безліч

Наприклад, куди пропав рейс №6? Як так, що “трійка” зранку не везе з Білої казарми діток у школу, а їх батьків на роботу?  Чому у вихідні та святкові дні перевізники працюють за скороченим графіком? Чому навіть у буденні дні їх частенько доводиться чекати годину, а то й більше. Графік руху побудований таким чином, що ранком неможливо добратися до вокзалу, а увечері, після восьмої години,

коли люди повертаються з електрички, їм доводиться пертися з речами та вантажем аж через міст. Чому замінили більш місткий автобус на “шкільний автобус” на маршруті №7? Там тіснява така, що тріснути можна, а влізти з речами чи з дитячою коляскою молодій мамі просто неможливо. Дуже рекомендуємо міському голові, який вже відростив маленьке черевце, спробувати цей маршрут для фізичної та психологічної релаксації після важкого трудового дня. Вліз у автобус №7 і кайфуй собі півгодини, заразом послухав би, що говорять і як оцінюють його роботу городяни.

Але головне питання: чи покращить діяльність комісії роботу перевізників? Існує підозра, що аж ніяк. Тому що справжня причина цього “алярму “ —  небажання  щось змінювати на краще,  передвиборча лихоманка, що насувається. Міськраду вже трясе, як грушу. Усі аж засукали рукави, так хочуть працювати, адже потрібно показати себе перед виборцями.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up