Майданчик на ПРБ залишається небезпечною зоною

Майданчик на ПРБ залишається небезпечною зоною

На дитячому майданчику, що у дворі вулиці Кошового та 8-ма Гвардійська (за магазином “Спокуса”), відбулися зміни. РЕМівці замінили аварійні стовпи. Дроти електролінії тепер не нависають над майданчиком.

Та небезпечних місць для дітей тут ще вистачає. Із залізобетонної шпали стирчить штир. Навколо дитячого майданчика залишається розкидане каміння. На східцях гірки немає поручнів і діти, якщо вибираються до гірки двоє чи троє, звалюються зверху.

— Ми говорили, що східці гірки без поручнів! — бідкаються мами дітей. — Та відповідь одна — таку закупили.

І, якщо дітей збирається багато, мами стоять напоготові.

Відео дня

— Чиновники два рази були тут, — каже мама Богдана. — Поставили дві лавки. Лавки, це добре, та нам потрібно, щоб діти відчували себе на майданчику в безпеці. Карусель лежить на складі та її ніхто не ставить. Чого чекають? Не відомо.

Немає тут поки що обіцяних доріжок для мам і загорожі. Депутат, який обіцяв матусям зробити щось цікаве, тепер каже, що за свої кошти цемент не купуватиме...

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Гость

    Ну когда вы уже угомонитесь со своими статьями про нынешнюю власть???  Карусели не поставили))) А вы мамочки  прислали хоть одна своего мужа что бы помог поставить эти качели? Когда горку ставили папы близ стоящих домов то с дальних дворов никто не пришел... Что в западло было? А приходят сюда со всего района дети. Выступать может каждый, а помочь некому. А вам уважаемый журналист советую перед тем как писать заказные статьи,  факты проверяйте, а потом строчите.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up