Ламають ноги на шляху до електрички

Ламають ноги на шляху до електрички

Жінка перелазила через вантажний потяг

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” повідомили, що на залізничній станції села  Кордишівки 65-річна мешканка Флоріанівки травмувала обидві ноги. За словами сина постражделої, сталася така пригода, коли постраждала добиралась до електрички через нерухомий склад вантажного потяга.

За технікою безпеки склад нерухомого потяга залізничники повинні були роз’єднати в місці переходу пасажирів до поїздів. Але в цьому випадку за відсутності в штаті станції Кордишівка складача вагонів, це зробити не можливо. Тому вагони там не розчіпляються ніколи. Перелізаючи через площадку вагона, пенсіонерка опустилась при приземленні на обидві ноги, які не витримали маси її тіла. Діставши перелом обох ніг, постраждала впала на землю. Травми ніг виявились важкими. Вона доїхала до Вінниці в кареті швидкої допомоги.

Процедури, які довелось відчути постраждалій, вона отримала й у фінансовому вимірі. Тридцять три тисячі гривень поки обійшлося лікування в обласному центрі за два тижні стаціонару. А попереду ще зима і майже всю весну вона не стане на свої власні ноги.

У той день травмувалася тільки жінка, якій не під силу виявилася така переправа. А є ж випадки, коли пасажири, добираючись до електрички, пролазять під вагонами. Як пояснюють самі  пасажири станції Кордишівка, такі перепони до електричок на цій станції явище майже постійне. Одні, в кого є час, товарняк обходять. А інші долають по всякому вагонні з’єднання. Що також небезпечно. Нерідко такі перешкоди долають і діти. У них енергії і завзяття вистачає, а от продуманих безпечних ходів майже немає.

Відео дня

Від редакції: Взагалі то електричку потрібно приймати на бокову колію в Кордишівку, щоб був вільний доступ для посадки і висадки у вагони. Можливо, залізничники дослухаються, не дочікуючись інших жертв і трагедій?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up