Енргетики розпочали рік на позитиві!

Енргетики розпочали рік на позитиві!

На другий день Нового року працівники Козятинських електромереж взялися до роботи.

Вони, озброївшись бензопилками, виїхали в приватний сектор. Від вулиці Вінницької до “Червоної калини”, по всім прилеглим вулицям до “Князів Острозьких”  вони обрізали гілля, яке торкається проводів. В таких випадках мешканці приватного сектору часто нарікають на енергетиків, що вони часто густо зрізають значно більше ніж потрібно зрізати. Комусь підчистили горіх і когось підчистили шовковицю. Та й буває що фруктові дерева попадають в немилість бензопилки.

Журналісти газети “RIA-Козятин” виїхали на місце події. Поспілкувавшись з мешканцями цього мікрорайону, стало зрозуміло, що РЕМівці пиляли тільки те, що потрібно. Наприклад, житель однієї з вулиць цього мікрорайону пан Іван сам сказав підчистити йому його фруктове дерево. Інший — розповів, що не ображається на електриків за спиляний горіх та трохи пощкодзений шифер на будинку.

— А що, — каже він — коли б горіх впав сам, то поламав би всю покрівлю.

Відео дня

Таку ж думку має й його дружина Галина.

Тож 2 січня пройшло без конфліктів між тими, хто саджає дерева і тими, хто зрізає. А щоб конфліктів не було й на далі, то власникам присадибних ділянок  потрібно самим пообрізати гілки, які торкаються дротів. Адже краще таку роботу за господаря, мало хто зробить.

                                         

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up