Про що шепчуть на кухні, в ліжку подружжя, мужики, посьорбуючи пиво...

Найбільш обговорюваною сарафанною темою є зникнення з посади керівника міжрегіонального відділу УСБУ Козятина пана Федоровича.

Особливо не вникаючи в мусю-пусю, ми зателефонували посадовим особам з проханням прокоментувати, де Федорович. Дослівно нам сповістили, що згаданий пан працює приблизно на рівноцінній посаді у Львівський області. У Козятині керує Максим Сергійович Василяка, офіс там, де й був, біля залізничного вокзалу станції Козятин.

Інша тема потребує перевірки — можливо тут є зерно правди, а може ні. По суті: терорист ФСБ Росії, що стріляв в Києві у воїна ЗСУ Адама Осмаєва, паспорт отримав у Козятині, а прописаний в селі Козятин. Шлюб реєстрували з жінкою, вдовою колишнього керівника Вінницяоблгаз в селі Кордишівка. Сам факт зміщення з посади керівника служби УСБУ свідчить, що це, можливо, правда. Усі інші обставини нами відпрацьовуються, про що повідомимо.

Маючи досвід оперативної роботи, можу прокоментувати наступне: терорист отримав лівий паспорт, за яким, уклавши шлюб, змінив прізвище. “Автоматом” отримав абсолютно легальний паспорт. Як там не було, але операція ФСБ Росії провалилася не завдяки професійності СБУ, а завдячуючи рішучості патріотів.

До речі, суд по Козятинській самообороні продовжується. Вилучені по справі автомобілі повернули обвинуваченим на відповідальне збереження.

 

Коментарі (0)

За кермування у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння тепер накладуть штраф у розмірі від 17 тис. грн...

Я пережив шок навіть в тих місцях, в яких не сподівався. Перебуваючи у відрядженнях в різних країнах шенген-зони, дякуючи...

Сьогодні є всі підстави вважати Марківці Козятинського району селом, де страждають діти. Ще не завершилась судовим вироком...

У спецпідрозділу «морські котики» американських ВМС є одна спеціальна вправа – потрібно 5 хвилин протриматися...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled 08:34 З кожним роком ліквідаторів на ЧАЕС стає менше 08:00 Якщо сьогодні залетить у двір бджолиний рій — це до щастя: про прикмети та заборони 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up