«Я тут»: зворушливе відео про українських захисників сколихнуло соцмережі

«Я тут»: зворушливе відео про українських захисників сколихнуло соцмережі

14 жовтня, відзначається День захисника України. Зараз, коли тисячі наших співвітчизників захищають нашу державу на Сході, ця урочиста дата набуває особливих акцентів.  

Група активістів створила зворушливий відео про українських захисників. У ньому автори нагадують, що кожен із наших воїнів – це хтось, кого ми добре знаємо. Це наші сусіди, друзі, колеги чи однокласники.

Вони зробили свій вибір і наразі щодня ризикують життям, боронячи наш мир і спокій.

«Ви не побачите в цьому відео стріляючих танків. Військових маневрів. Залпів гармат. Не почуєте жодного пострілу. Це відео про людей. Воїнів, Патріотів, Професіоналів, Добровольців. Але в першу чергу про людей, що захищають нас із вами, українці. Почуйте їх! Пишайтесь ними. Знайте – вони тут», - розказують автори ролика.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

У соціальних мережах відео викликало шквал захоплення. У коментарях до ролика користувачі бажають українським воякам сил та здоров’я, а також дякують за мужність і стійкість.
 

 

Ольга БОБРУСЬ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:10 Аварійна ситуація: козятинчанам подаватимуть воду у визначені години 17:16 Біля ЦДЮТ у Козятині облаштовують декоративні клумби 16:05 Загинув у Бахмуті: минає рік, як війна забрала життя Героя Олега Шпура 14:04 Шукають 16-річну Аліну Саволюк Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:33 Не беріть у руки: у нашому районі розкидатимуть вакцини для імунізації диких тварин 11:00 Прикрашали весняне дерево і грали в старовинні ігри: фестиваль гаївок у Козятині photo_camera 10:04 Самгородчани стали переможцями III Міжнародного конкурсу мистецтв «VIRTUOS 09:00 Створює мультики з географії, веде блог та ютуб-канал і змагається за звання «Вчителя року» 08:09 З 1 травня водії обов'язково повинні вмикати ближнє світло фар за межами населених пунктів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up