Козятинські пожежники перевіряли поля

Козятинські пожежники перевіряли поля
  • Інспекторським складом Козятинського районного сектору ГУ ДСНС України у Вінницькій області здійснювалась рейдова перевірка забезпечення пожежної безпеки місць збирання, зберігання, переробки врожаю зернових культур, заготівлі грубих кормів на території Козятинського району
  • На цей раз перевірку проходило сільськогосподарськоге підприємство ТОВ «Агродім - Іва» в Іванківцях

Рятувальники нагадали аграріям, що більшість пожеж у сільськогосподарській галузі зумовлені необережним поводженням з вогнем, випалюванням стерні та порушенням правил експлуатації машин та агрегатів.  Наголосили на забороні спалювання стерні та розведення багать на полях. Також має бути обладнання випускних труб справними іскрогасниками.
Рятувальники звернули увагу комбайнерів на своєчасне очищення обертових вузлів і деталей від намотаної солом'яної маси, регулювання систем запалювання та мастила.

Не забули і про заборону куріння на території складів і сховищ, а також у безпосередній близькості від них.

Відео дня

Як висновок:

Господарство показало добру підготовленість та відповідально віднеслося до збирання та зберігання врожаю. Розроблені комплекси протипожежних заходів та складені схеми захисту полів. Сільськогосподарська техніка укомплектована всіма необхідними первинними засобами пожежогасіння. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up