Допоможіть козятинчанину Олександру не опинитися в інвалідному візку

Допоможіть козятинчанину Олександру не опинитися в інвалідному візку
  • У редакцію газети «RIA-Козятин» звернувся козятинчанин Олександр Сідлецький. Він запитав, чи можемо ми в газеті розмістити повідомлення про допомогу на операцію ендопротезу кульшового суглоба.
  • Операція коштує 73 тисячі 125 гривень. А це не підйомна ціна для пенсіонера з пенсією в дві з половиною тисячі гривень. 

Коли ми завітали до Олександра Олеговича, він розповів про своє життя. Як і де доводилось йому працювати, щоб утримувати сім’ю на плаву. 

– Поїздки до Сибіру ві 40-градусні морози аукнулись мені при виході на пенсію, – каже чоловік. – Не так страшно, що можу стати інвалідом, страшно, що не змозі фізично робити щось по дому. Мій діагноз – четверта стадія асептичного некрозу. П’ята стадія, це — інвалідний візок. Я пройшов консультацію у травматолога Романа Звєрєва, який поставив мені той невтішний діагноз. Я б не звертався за допомогою до простих людей та потрапив у безвихідь.Спочатку звернувся в наш районний совбез. Там подивились документи, похитали головою і кажуть: ми вам можемо дати 805 гривень допомоги. До них я претензій не маю, що поробиш, коли така юридична норма. Став звертатися за допомогою в різні фонди. На камеру по телебаченню всім допомагають, а за фактом для таких, як я – фонди порожні. У фонді Оксани Марченко, куди я звертався електронною поштою, відповіли: «У зв’язку з коронавірусом зайвих грошей у фонді немає».

Відео дня

Коли я востаннє був у лікаря, він дав мені пораду— в державні структури не звертайся, там не допоможуть. Звертайся до простих людей, ті скоріше поможуть. І додав: коли збереш 73 тисячі, тоді й поставимо ендопротез безцементним типом фіксації. Сподіваюсь на допомогу небайдужих до чужої біди, так не хочеться в свої 62 в інвалідний візок сідати.

Сідлецький Олександр Олегович карта 

«Укргазбанк» 9804 4254 0066 4049

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Диана Слободяник

    Номер карты невiрний
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up