Можливий сценарій подій у Козятині

За приблизними підрахунками, у Козятині постійно мешкає 20 тисяч людей. Козятинська залізниця за фактом дає приблизно 9,8 тисячі робочих місць. Оскільки йде реорганізація підприємств залізничного транспорту, кількість робочих місць поступово втрачається. Скорочуються робочі місця не тільки так званих робочих професій, а й інженерно-технічного персоналу. Це дає додаткове навантаження на розвиток інфраструктури міста. Скорочуються робочі місця не тільки на залізниці. У Козятині не мають перспективи розвитку навіть ті підприємства, які не відносяться до залізниці. Наприклад, лікарні.

Наприклад, задимленість міста, це стовідсоткова заслуга депутатів, наближених до міського голови. А він вижив з міста інвестора, який дотримувався правил екологічної безпеки котелень. Такі ділки як Лівшиць, Ясний, Іщенко з міським головою, щоб набити собі кишені та поїхати літом на Канари, гноблять ціле місто. І що найбільш комедійно-трагічно, люди з тим погоджуються. Я не бачу ні одного дієвого протесту, щоб люди хотіли перешкодити діям цих неукраїнських козаків.

А тим часом центром міста по залізничній колії котяться вагони стовідсотково ворожої держави, що сипле бомби на голови наших бійців на сході (дивись відео в Ютубі “Козятин, вівторок, 14 лютого 2017 року” https://youtu.be/Lp9vuUKkVV8).

Товар у цих вагонах — не вода мінеральна. Їдуть реактиви “Уралхім”, які вибухово-хімічно небезпечні і підрив будь-якого вагону, це знищення всього міста.

Фактично місто цілодобово заміноване. Ситуація неконтрольована. Скорочення поліції, СБУ, прокуратури, ігнорування позиції активних громадських діячів спонукає до трагедії.

Інфраструктури технічного запобігання катастрофі не спостерігається ні в місті, ні на залізничній колії.

Якщо громада не візьме чиновників під контроль, що нас чекає — здогадайтеся самі.

 
Коментарі (0)

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:33 Повідомили, які автобуси їздитимуть у нашій громаді у Провідну неділю 17:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up