«Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде»

«Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде»
  • Нещодавно до нас звернулися місцеві любителі футболу. Їх болить, що честь нашого міста будуть відстоювати дві команди, а фінансування, хоча б на
  • гостьові ігри немає. Кажуть, повторюється практика «завтра їдемо у Ружин
  • беріть з дому по 100 гривень».

Так це чи ні ми спробували з’ясувати у голови Козятинської федерації футболу Олександра Шевчука під час дружньої зустрічі між ветеранами ФК «Моноліт» та командою козятинських любителів футболу. 

— У нашій команді ветеранів є хлопці, які живуть футболом, грають і хочуть грати. Щодо фінансування, то надіємося. що воно буде. На сьогоднішній день, поки десь так, —  сказав голова федерації.

Відео дня

Щодо гри ветеранів «Моноліта» і ветеранів любителів футболу нашого міста, то монолітовці виступали у формі кольору стиглої вишні, а їх суперники у лимонних футболках.

Як у офіційних іграх вихід на поле починався з хвилини мовчання за загиблими воїнами України.

Якщо ветерани «Моноліту» майже кожен тиждень виходять на поле і мають не погану ігрову практику, то гравці команди любителів футболу виходять на поле від випадку до випадку. Щоб зрівняти клас команд монолітовці відрядили під знамена команди лимонових чотирьох гравців ветеранського «Моноліта». Прикинули, ніби за класом і теорією команди виглядали рівними за складами.

За теорією було одне, а на практиці Сергій Ткач, Дмитро Шутов і тричі Василь Бакун довели рахунок до 5:0 на користь ветеранів «Моноліта».

На другу 30-ти хвилинку до команди козятинських любителів футболу долучився лідер атак «Моноліта» Василь Бакун і гра відразу стала рівною. Іноді команда любителів футболу затискала своїх суперників на їх половині поля. В одному з епізодів Василь Бакун забив свій четвертий м’яч у матчі. Могли гравці у лимонній формі забити ще та не використали нагоди для взяття воріт. Тут і спрацювало футбольне правило не забиваєш ти то отримуй гол у відповідь. Спочатку Сергій Курінний зробив рахунок 6:1, а поставив переможну крапку в матчі ефектним ударом майже в дев’ятку Дмитро Шутов. Після удару Дмитра рефері матчу Віктор Обущак дав свисток про завершення зустрічі.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Геннадий Ткачук

    Цією місцевою владою  спеціально проводяться заходи направлені не тільки на знищення футболу ,але і інших видів спорту .Не фінансуються виїзди різних команд на обласні змагання ,а якщо деякі спортивні змагання фінансують то мізерно .Мета  керманичів громади довести її до такого стану ,щоб більше ніколи громада не мала змоги претендувати на статус районної
  • Виталий Жуковский

    100 не хватить , хоть 150

keyboard_arrow_up