В Козятині відзначили волонтерів

Козятинська Асоціація учасників бойових дій та учасників АТО серед своїх членів провела опитування на предмет “Кого Ви знаєте з волонтерів, хто Вам надав допомогу”. Як підведення підсумку, визначеному колу волонтерів вручили Подяки: ”Учасники антитерористичної операції вдячні за підтримку у важкий час. Відчуваючи відповідальність перед нашою державою, ставши пліч-о-пліч учасники АТО та волонтери взялися за надважку справу — захист нашої України. Дякуємо ВАМ за підтримку. За вашу сміливість, за те, що взяли на себе відповідальність за долю нашої країни”. Серед більше двадцяти відзначених таку подяку отримала наша волонтерська організація при газеті “RIA-Козятин”.

Захід проводився у суботу 30 квітня в залі засідань райдержадміністрації. Кількість присутніх засвідчила, що спілка працює і намагається максимально задовільняти потреби ветеранів АТО. Під завершення офіційної частини вручення Подяк, відбулося обговорення внутрішніх проблем Асоціації а також політичної ситуації в районі. Голова спілки Олег Пявка відмітив, що в даний час корупціонери та антиукраїнські сили намагаються взяти реванш всередині України за сотні і тисячі кілометрів від передової. Він закликав всіх присутніх ветеранів АТО та волонтерів протистояти корупції, засланцям і прихильникам терористів, співпрацювати зі службою безпеки та поліцією — не стояти осторонь проявів агресії російської імперії в Україні.

 

Відео дня

Влад ПОВХ

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Це  для знаменитого квартету,готовили так звані докази соціальної не злочинної діяльності для суда.Щоб нещасних не заарештували.Можливо це добре а може ні.Ну якто так.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:48 В пам'ять про полеглих Героїв у Козятині висадили 150 кущів троянд photo_camera 15:00 Елегантні та вишукані вечірні сукні: як обрати плаття на вечір (Новини компаній) 14:00 Нові автоклави, стерилізатори: у баклабораторії ЦРЛ замінили обладнання, майже 20-річної давнини 12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up