Спортивний майданчик на 8-й Гвардійській не продадуть

Спортивний майданчик на 8-й Гвардійській не продадуть
Паркан на спортивному майданчику — не головне. Головне для спортсмена, що у нього з боків і під ногами

Земельне питання. Мешканці районі ПРБ звернулися в редакцію з листом, у якому йдеться, що землю, на якій зараз розміщений спортивний майданчик, хочуть продати під гаражі. Чи так це, дізнавалися наші журналісти.

У вівторок, 4-го серпня, в редакцію газети «RIA-Козятин» надійшов лист-заява від імені мешканців вулиці 8-а Гвардійська. Щоправда, в заяві не було ні прізвищ, ні підписів. 

У листі йдеться: «Ми, мешканці будинків № 61, 63, 65, 71, 73 вулиці 8-а Гвардійська району ПРБ, просимо вас провести журналістське розслідування щодо продажу землі спортивного майданчика, біля садочка «Горобинка» під гаражі міським головою Олександром Пузиром та депутатами міської ради. 

Допоможіть нам врятувати спортивний майданчик. Дітям він дуже потрібен для заняття спортом. Майданчик багато років не ремонтували, зламані лавочки, лежить металева сітка, яка слугувала загорожею майданчика. На жаль, влада кошти не виділяє і дітям мікрорайону ПРБ ніде займатися фізичними вправами.

Відео дня

►Зі сторони вулиці 8-ї Гвардійської паркан є, його тільки, як кажуть у народі, на ноги поставити

Дуже вас просимо зробити фото спортивного майданчика і взяти коментар з цього приводу у міського голови і депутатів.

Відредагуйте на наше звернення і дайте відповідь через газету.

Мешканці району ПРБ» 

У той же день ми виїхали за вказаною адресою. На майданчику була літня жінка з онуком, який на лавці їздив іграшковою автівкою. Бабусю внука запитали, що вона знає про продаж землі на місці спортивного майданчика під гаражі?

— Перший раз чую, – каже наша співрозмовниця. – Скільки пам’ятаю, то наш депутат обіцяв відремонтувати майданчик. Казав, що залатають паркан і заасфальтують.

— А хто паркан повалив на землю? – запитуємо.

— Так це коли зрізали тополю, тоді й пошкодили його. Тоді депутат казав, що на сесії приймуть рішення, щоб виділили кошти на ремонт спортивного майданчика.

— А хто ваш депутат?

— Депутат та й депутат, прізвища його не знаю.

На майданчик прийшла Світлана з вулиці Кошового. 

 — Ніхто цю земельну ділянку не думає продавати, а цей лист у вас, ніби від мешканців, не що інше, як передвиборча технологія, – сказала жінка.

Що тут скажеш, кожен має власну думку. Повернулися в центр та поспілкувалися з міським головою.

– Перший раз чую, що там земля продається, та ще й під гаражі. Ні я особисто, ні на сесійному засіданні таке питання навіть на порядок денний не виносилось, – каже Олександр Пузир. –  Планували в цьому році цей спортивний майданчик відремонтувати. Тільки так сталось, що через карантинні заходи маємо солідний дефіцит бюджету. Доводиться відмовитись від багатьох соціальних програм. Хоч маємо мільйони недоотриманих коштів, гроші на сітку таки знайдемо і загородимо спортивний майданчик, – підсумував міський голова.

З депутатом Малишевським ми ще на новий рік мали розмову. Він запевнив, що спортивний майданчик відремонтують після сесії міської ради. Тільки коронавірус «вліз», усе відтермінувалося. На даний момент зрозуміло тільки одне, що ніяких гаражів на місці спортивного майданчика не намічається.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:48 В пам'ять про полеглих Героїв у Козятині висадили 150 кущів троянд photo_camera 15:00 Елегантні та вишукані вечірні сукні: як обрати плаття на вечір (Новини компаній) 14:00 Нові автоклави, стерилізатори: у баклабораторії ЦРЛ замінили обладнання, майже 20-річної давнини 12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up