Склали календар магнітних бур на липень 2019 року. Чого чекати?

Склали календар магнітних бур на липень 2019 року. Чого чекати?

У цьому місяці Сонце вирішило відігратися лише на погоді

Фахівці склали календар магнітних бур на липень 2019 року. У порівняні з іншими місяцями цього року, липень не відзначиться такою бурхливою сонячною активністю. Магнітні бурі цього місяця будуть короткими та не надто потужними.

За спостереженнями геліофізиків, на Сонці не виявили плям. Тому фахівці спостерігають період спокою на зірці.

Розклад магнітних бур на липень 2019:

15 липня – цього дня очікується перша сильна магнітна буря.

Відео дня

29 липня - у цей день буде наступна магнітна буря, вплив якої можуть відчувати метеозалежні люди.

Зазначимо, що слабкі магнітні коливання припадуть на 3, 7, 8, 12, 13, 16, 18, 21, 26, 28 липня. Вони не можуть завдати відчутного впливу на організм людини. Однак у ці дні обов’язково більше часу проводьте на вулиці, намагайтеся не нервувати.

Чи впливають магнітні бурі на людей?

Науковці не дійшли згоди, чи точно магнітні бурі впливають на стан здоров'я людини. Однак багато хто все ж вважає, що вони можуть погіршити стан нервової системи, зумовлюючи розвиток тривожних станів. 

Медики стверджують, що позбутися метеочутливості можна завдяки фізичним навантаженням. Також потрібно стежити за харчуванням та час від часу приймати контрастний душ. Це позитивно вплине на стан організму загалом. Фахівці настійно радять у дні магнітної активності не вживати жирну, гостру і солону їжу. Крім того, рекомендується пити заспокійливі чаї з м'ятою, мелісою або ромашкою.

Читайте ще:

Синоптики змінили прогноз на тиждень: буде і спека, і прохолода
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up