Минає друга річниця, як на війні загинув Герой Віталій Михайловський

Минає друга річниця, як на війні загинув Герой Віталій Михайловський
  • Сьогодні, 2 травня минає друга річниця, як на війні загинув наш відважний земляк, Герой Віталій Михайловський — солдат протитанкового артилерійського взводу протитанкової артилерійської батареї, протитанкового артилерійського дивізіону в/ч А 1619.
  • Пам'ятаємо!

Про загибель жителя села Козятин Віталія Михайловського стало відомо 2 травня 2022 року. Герой віддав своє життя за Україну.

5-го травня мешканці нашого міста прощалися з Віталієм Михайловським. Провести в останню дорогу Героя України прийшли його рідні, друзі, знайомі, побратими з командиром та однокласники з директором і завучем

19 квітня 2023 року Указом Президента України від 24 серпня 2022 р. N°614 за особисту мужність та героїзм у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України та вірність військовій присязі було нагороджено нашого земляка  солдата Віталія Михайловського  орденом «За мужність ІІІ ст.» посмертно.

Відео дня

Віталій народився 31 жовтня 1988 року, навчався у школі №9. Рано втратив батьків, але жив світлою надією для єдиної доньки Валерії.

Служив у ЗСУ з 2021 року. З початком повномасштабного вторгнення, виявивши стійкість і мужність, боровся з окупантами, захищаючи свою Батьківщину та родину. На жаль, під час бою за свободу України, трагічно загинув від осколкових поранень 2 травня 2022 року на околиці села Шевченко Волноваського району Донецької області. Без батька лишилася маленька донька Валерія

 

Дивіться відео пам'яті Віталія Михайловського ТУТ

Читайте:

Загинув у Бахмуті: минає рік, як війна забрала життя Героя Олега Шпура

Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (19)
  • Наталья Швыдко

    Царство небесне, світла пам'ять герою, щирі співчуття рідним
  • Олена Яцюра

    Вічна пам'ять герою України
  • Марина Стеценко-Ясинская

    Вічна пам’ять Герою
  • Валентина Головненко

    Вічна пам'ять Герою

keyboard_arrow_up