Кастет, ДТП, шахраї, п’яні чоловіки і сини, насильство в сім’ях

Кастет, ДТП, шахраї, п’яні чоловіки і сини, насильство в сім’ях

Кримінальна хроніка минулого тижня

 

13 березня

У Непедівці зіфіксували насильство у сім’ї.

Шахраї заволоділи ноутбуком мешканця Козятина. У іншому кінці міста колишній чоловік погрожував фізичною розправою жінці.

У Махнівці у 48-річного мешканця в кишені куртки виявили та вилучили металевий кастет. За даним фактом слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю). Проводиться досудове розслідування.

Відео дня

14 березня

У Титусівці зламали замок на гаражі і поцупили все, що можна було взяти.

Мешканка міста поскаржилася в поліцію на свою матір, яка вчинила насильство в сім’ї.

Жителя с. Дубові Махаринці обдурили шахраї. Під приводом продажу селітри для сільського господарювання заволоділи його грошовими коштами.

У Бродецькому в одному з домоволодінь викрали металеві труби.

 

15 березня

Чоловік з Глухівець заявив на свого сина, з яким у нього за місцем проживання виникла сімейна сварка.

Надійшло повідомлення від жителя м. Козятин, про те, що невідома особа зателефонувала його матері та під приводом вирішення питання щодо вчинення ДТП, учасником якого нібито став її зять, шахрайським шляхом заволоділа грошовими коштами.

Поскаржилась цього дня мешканка міста на свого п’яного сина, який вчиняв сварку.

 

17 березня

На автодорозі Кременець - Б.Церква сталася ДТП. Водій автомобіля «ВАЗ» під час руху скоїв зіткнення з автомобілем «Фольцваген». Внаслідок ДТП водій автомобіля «ВАЗ» та пасажирка авто «Фольцваген» отримали тілесні ушкодження.

У Сигналі обікрали жінку. З її будинку винесли гроші та ювелірні вироби.

У Молодіжному сварилася жінка зі своїм співмешканцем.

 

18 березня

У Козятині мешканка міста викликала правоохоронців на сварку зі своїм чоловіком за місцем спільного проживання. У іншій частині міста чоловік повідомив поліцію, що дебоширить п’яний син.

А в Непедівці виникла сварка у жінки з її колишнім чоловіком.

 

19 березня

У Козятин колишній чоловік за спільним місцем проживання вчинив насильство в сім’ї відносно екс-дружини. Ще один виклик був іншої городянки. Вона скаржилась правоохоронцям, що її співмешканець вчиняє неправомірні дії відносно неї.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up