Хочеться вірити, що засудять голову райради

Хочеться вірити, що засудять голову райради

Лакмусовим шматочком паперу, а в  адміністративному праві називається адмінпротоколом, можна змінити політичну ситуацію на Козятинщині.

Подібну до Інтернаціоналу: “ми наш, ми новий мір построім, кто бил нічем, тот станет всем”. Це стосується голови райради.  

Здається, що прокуратура затягує процес передачі адмінпротоколу в суд на голову Козятинської  райради за корупцію. Причиною може бути стаття 38, що регламентує  строки: “Адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення може бути накладено протягом трьох місяців з дня виявлення, але не пізніше одного року з дня його вчинення.” Невже, щоб суд не мав можливості його розглянути? Щоб звільнити від відповідальгості. Щоб зжерти установлений законом термін для розгляду адмінпротоколу?

Нагадаю, протокол на вищевказаного чиновника був складений шефом поліції з Вінниці і зразу переданий для узгодження прокурору області. Наші намагання виявити протокол у суді, не увінчалися успіхом, бо там його немає. З достовірних джерел інформації ми все таки дізналися, що матеріали були на погодженні і скоро будуть у суді.

Відео дня

Наступного дня після суду голова має піти з посади, за Законом. А за результатами його фінансової діяльності проведеться аудит.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • козятинець

    Мої враження від вірша Т. Шевченка "На панщині пшеницю жала..."

    Вірш "На панщині пшеницю жала..." має ще другу назву — "Сон". У ньому Шевченко розповідає про долю селянки, яка уві сні бачить свого малого сина вже дорослим, щасливим, бо він уже вільний, одружений, має діточок. Мати від усього серця радіє за сина, але саме ця радість примушує її прокинутись, повернутися у сьогодення. Але уже нема з чого радіти. Тут мале дитя на руках, якого треба годувати, треба відробляти панщину на полі.

    Сумно усвідомлювати таку долю жінки. Вона могла б радіти життю разом зі своїм синочком, пестити його, бачити, як він дорослішає. Замість цього вона важко працює.

    Мені здається, Шевченко показав досить типову долю матерів-кріпачок. Проте за мету він ставив дещо інше, ніж викликати жаль до жінки, як це можна зрозуміти після першого прочитання. Поет хотів змусити сильніше любити, поважати матусю, допомагати їй, бо вона в кожного єдина та найкраща. А ще Шевченко стверджує, що український народ досягне довгоочікуваного щастя і свободи.

    У образі багатостраждальної матері-кріпачки поет змалював Україну, а в образі сина — нас, український народ.
  • козятинець

    козятинець reply козятинець

    Голодомор 1932-33 гг.

    Если преступления не названы, а преступникам воздают почести, нужно готовиться к следующим преступлениям и жертвам..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up