Кримінальна хроніка Козятинщини: падіння моральності сягає межі

Доведені до відчаю Козятинчани зводили рахунки з життям
Кримінальна хроніка Козятинщини: падіння моральності сягає межі

За офіційними повідомлення Козятинського райвідділу міліції, минулого четверга сусід погрожував мешканці села Вернигородок фізичною розправою.

В тому ж селі місцевий житель зламав замок літньої кухні і вкрав у односельчанки електроплиту та столовий набір. Міліція знайшла злодія, вилучила у нього викрадені речі та відкрила кримінальну справу.

Наступного дня до жительки села Збараж, яку побив син, викликали “швидку”. Жінка перебуває в лікарні.

Відео дня

Ще один хлопець з Козятина вчиняв насильство в сім’ї відносно матері. Куди котиться світ!?

Дві жінки намагались покінчити життя самогубством — у Глухівцях та в Комсомольському.

Схоже, народ доведений до відчаю… Після надання медичної допомоги, стан здоров’я обох нещасних задовільний.

Ще глухівчанин погрожував побиттям мешканцю Вінниці.

У двох козятинських родинах чоловік і жінка посварились між собою так, що без втручання міліції не обійшлось.

Козятинські чоловіки часто застосовують ненормативну лексику. Один, супроводжуючи свої дії нецензурною лайкою, самовільного зняв стовпчики огорожі між земельними ділянками. Інший, теж з лайкою, погрожував тещі фізичною розправою.

Загалом минулого тижня у Козятині було “весело”.

 
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Козятина за сьогодні

16:48 В пам'ять про полеглих Героїв у Козятині висадили 150 кущів троянд photo_camera 15:00 Елегантні та вишукані вечірні сукні: як обрати плаття на вечір (Новини компаній) 14:00 Нові автоклави, стерилізатори: у баклабораторії ЦРЛ замінили обладнання, майже 20-річної давнини 12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up