На параді у Києві були "ізраїльські автомати", що виготовили у Вінниці

Українські військові під час параду до Дня Незалежності у столиці були з автоматами «Tavor». Їх по ізраїльській ліцензії виробляють на вінницькому заводі "Форт-225".  

Про це повідомив у ефірі телеканалу "112 Україна" народний депутат від Радикальної партії, екс-командир батальйону "Луганськ-1" Артем Вітко. Нардеп каже, що ліцензія на даних автоматів куплена дійсно в Ізраїлі. — Але виробляє їх не Ізраїль. Виробляє їх" Форт-225 ", вінницький збройовий завод. Хлопці кажуть, що досить непоганий автомат. І оскільки він виробляється за ліцензією і виробляється в Україні, то про що ми говоримо, - розповів Вітко. Також він додав, що автоматами «Tavor» знаходяться на озброєнні одного взводу в батальйоні "Луганськ-1" та фактично йдуть під маркуванням "Форт"

Марія Лєхова

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up