Козятинським лікарям можна довірити життя

  • User
Тепер козятинчани мають можливість оперуватись з найменшим хірургічним втручанням та завдяки вправним лікарям бути здоровими і гарними.

 

До редакції “RIA-Козятин” звернулась мешканка міста Оксана Петренко. Вона поділилась приємними враженнями про роботу медперсоналу відділкової лікарні.
— Коли ти захворієш, нікому не відомо, — розповідає пані Оксана. — Але, якщо це трапилось, то постає питання: "кому довірити своє життя?”. Довелось "полікуватись" в райлікарні в гінекології. Після цього у мене залишились травмована психіка, понівечене тіло, скалічена доля і панічний страх до білого халату. Вилікувалась тоді у Вінниці. 
На жаль, сам організм себе не вилікує. Пані Оксані довелось знову йти до лікарні. На цей раз вона нікуди не поїхала, але й до "своєї лікарні" не пішла. Вирішила звернутись до Залізничної лікарні. Думала, що не захочуть "чужих". Але, все було навпаки. Їй запропонували зареєструватись і пройти обстеження. Вона була приємно здивована, на скільки там усе легко. Немає безкінечних черг, ніхто не кричить, як на худобу. Якщо людина не знає щось, її відведуть, покажуть і все люб’язно пояснять. 
Так сталося, що пані Оксану потрібно було лікувати в стаціонарі і оперувати. У неї був шок. Адже спогади про минуле її лякали. 
Ставили крапельниці двічі на день. Здається, що тут такого? Але її руки вправно “ховали вени”. Медсестри не "здавались". Вони бачили страх в очах Оксани і завжди намагались підбадьорити, розважити її, і навіть заспівати, тільки щоб хвора розслабилась.  
Людмила, Зоріна, Інна, Тетяна, Зоя… Ці дівчата не байдужі до хворих, чуйні і де тільки в них беруться на це сили? — розповідає з посмішкою пані Оксана.
Щире ставлення до всіх пацієнтів, любов до своєї праці вразили                              до глибини душі. Підготовка до операції, як і сама операція, пройшли вдало під невпинним наглядом лікаря Миколи Тюріна.  Після операції і анестезіолог        Світлана Сергійчук, і хірург Володимир Ягода повсякчас цікавились станом підопічної. Взагалі весь колектив реанімаціїї піклувався про хворих, як про рідних.
До речі, начальник Південно-Західної залізниці Олексій Кривопішин допоміг придбати на відділкову лікарню лапороскопічну стійку, яка коштує близько 40 тисяч гривень.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up