Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука

Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука
  • У суботу, 4 травня минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна з Самгородоцької громади — Михайла Юрчука.
  • Пам'ятаємо...

Про Героя

Михайло Юрчук народився 28 листопада 1975 року у с. Йосипівка, в сім'ї Олексія Олексійовича та Ольги Дмитрівни Юрчуків. Навчався в Широкогребельській школі до 9 класу, у 1992 році закінчив 11 класів Йосипівської середньої школи. Професійну освіту здобув у Вінницькому професійно-технічному училищі та Чернятинському аграрному коледжі за спеціальністю автомеханік. Упродовж 1996-1998 рр. проходив військову службу в Збройних Силах України. У 2000р. одружився з Ткач Тетяною Володимирівною. Народили та виховували двох доньок Олену та Дар'ю. Працював в Юзефо-Миколаївській АПК.

З початком агресії російської федерації у 2014 р. Михайло Олексійович став на захист України. До 2015 р. проходив службу в зоні АТО. Після повернення додому працював по спеціальності, виховував дітей, будував плани на майбутнє. З перших днів повномасштабного вторгнення Михайло став на захист рідної землі.

Відео дня

— Службу проходив в гарячих точках на сході України. Переживання, горе, потрясіння підірвали здоров'я нашого Героя. 4 травня 2023 року від важкої хвороби зупинилося серце Михайла Олексійовича, — додають у дописі-пам'яті на сторінці Самгородок Наш. — Вшануймо пам'ять Героя вдячним словом і молитвою.

Читайте

Герою з Козятина Дмитру Іванову присвоїли орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)

Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ріта Гордійчук

    Вічна і світла пам'ять герою
  • Наталия Рудик

    Вічна і Світла Пам'ять Герою України!
  • Анна Жук

    Вічна Світла Пам'ять Герою.

keyboard_arrow_up