Козятин повниться благодійниками

Козятин повниться благодійниками
Люди допомагають нашим солдатам, хто чим може

В районі залізничного училища, біля магазину “Господарочка”, на автобусній зупинці минулої п’ятниці о 16.00 та по провулку Клубному в суботу о 15.00 люди зносили допомогу нашим землякам в зону конфлікту.  

Допомогу збирали біля "Господарочки" на Катукова

RIA-Козятин” більше півроку, як організовує благодійний збір нашим воякам в АТО. Нову хвилю ця акція придбала з настанням холодів, коли стала нагальна потреба в теплих речах. Попереду зима. Чи будуть хороші дороги, чи зможуть волонтери добиратися в зону АТО — невідомо! Тому це потрібно робити вже сьогодні, зараз. 
На превеликий жаль, у цій благородній справі бере участь не кожен. Ми маємо розуміти, що, якщо не дай Бог, російські війська зайдуть в глиб країни, почнеться хаос, грабіж, мародерство, вбивства і т. д. Тому патріотичний обов'язок українського народу — допомогти вистояти нашим воякам. На захисті нашої країни стоять мужні, безстрашні чоловіки — честь їм і хвала! Терористи вдерлися на нашу землю, вселяючи жах і страх. Сльози матерів, дружин, дітей, близьких... Нас затягують у тривалу війну, в якій багато жертв. Голод, холод, розруха чекає всіх нас, якщо ми закриємо очі на ці події і не будемо патріотами. 

Відео дня

Радує той факт, що небайдужих, щирих, чесних, відкритих людей в нашому місті більше. З кожним новим збором речей можна констатувати, що кількість небайдужих до долі нації зростає.

Літні люди, діти, молоді матері зносили теплі речі, спідню білизну, бушлати, кожухи і ватні штанами, кофти, сорочки, устілки, валянки, шкарпетки, рукавиці, продукти (картоплю, цибулю, воду, сало, закрутки, варення), медикаменти з листами-побажаннями: живими повернутися і якомога швидше. Галина Чумак принесла буржуйку...

Під час збору речей у провулку Клубному. На подвір'яї подружжя Ольги та Євгенія Голубів

Сергій Присяжнюк допомогає в перевізці зібраних речей до місця їх сортування

Передавали необхідні речі люди з великої літери (по іншому не назвеш), честь їм і хвала. 
Збирали кошти відвідувачі “Кава-тютюнові вироби” №56 на ринку “Хлібродар”. Скринька перемістилась до “Господарочки” біля училища. Її поповнили Станіслава Кравенська (20), Галина Комар (50), Світлана Малочевська (200), Анна Панічкіна (200), Подухвала (50)  Дулецька (50). Всього зібрали 800 гривень.
На Клубному гроші зібрали Богдан Тарапата (50), Борейко (100), Корчак (50), Кирилишина (50), Голуб (50), Махиборода (200), Євгенія Сорочинська (100), родина Собків (500) — всього 1150 гривень. 
На молитовному віче у неділю від станції Козятин №2 профорг Анатолій Самарін передав 400 грн та від себе особисто 100 грн, Любов Нестоянова (50). Від віруючих Козятина жіночка передала 600 гривень, в редакцію принесли Ігор Кронівець (500), Анатолій Неделько (50), Людмила Яновська (100).

"RIA-Козятин" за ці кошти змогла докупити необхідні речі, які замовляють солдати. І вже у понеділок через козятинця в його роту глибинної розвідки було передано сир, яйця, пральний порошок, мокрі серветки (всього на суму 1368 гривень).
Решту коштів (2382 грн) буде витрачено на подальші потреби наших військових комісійно з “Бабусиною радою”.

Хочу подякувати також козятинцям, які взяли участь у доставці зібраної допомоги. Це Сергію Присяжнюку та Сергію Собко.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:48 В пам'ять про полеглих Героїв у Козятині висадили 150 кущів троянд photo_camera 15:00 Елегантні та вишукані вечірні сукні: як обрати плаття на вечір (Новини компаній) 14:00 Нові автоклави, стерилізатори: у баклабораторії ЦРЛ замінили обладнання, майже 20-річної давнини 12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up