Гриценко: Захід не зацікавлений, щоб Порошенко залишився при владі

Гриценко: Захід не зацікавлений, щоб Порошенко залишився при владі

Наші західні партнери хочуть, щоб українська влада робила те, що обіцяє.

Коли вони бачать, що нічого не виконується, у них зникає бажання допомагати Україні. Зараз немає жодної західної країни, яка була б зацікавлена, щоб Порошенко залишався при владі.

«Петро Олексійович мабуть думає, що тільки він один спілкується з міжнародним оточенням, що тільки він має монополію. Не виходить, я теж спілкуюсь, і тут, і там. Немає зараз жодної західної країни, яка була б зацікавлена, публічно або приватно висловлювала інтерес в тому, щоб Порошенка залишити при владі. Дістав усіх», – каже Анатолій Гриценко.

На його думку, Петра Порошенка може спіткати доля колишнього прем'єра Арсенія Яценюка.

Відео дня

«От як колись носилися з Яценюком, казали, що кращий прем’єр всіх часів і народів. А потім приїхав Байден і каже, що хоч Яценюк, хоч Гройсман, хто завгодно, аби тільки нас залишили в спокої. І Яценюка поміняли. На Порошенка вже махнули рукою давно, бо немає ключового – договороспроможності. Наші партнери, і наші люди насамперед, хочуть, щоб влада виконувала обіцяне. Підписали з ЄС, ПАРЄ, МВФ – виконайте. Тим більше, що ви ж самі пишете проект. Підписали Мінськ – значить виконайте. А коли підписали що завгодно, а потім якось воно буде… і це повторюється. Коли західні партнери бачать, що в наших урядовців навіть електронно задеклароване, те, що в них є на рахунках, набагато перевищує те, що ми просимо в МВФ, коли вони бачать скільки на офшорах відмиває Порошенко і порошенки, то в них підривається довіра взагалі. Для чого допомагати такій країні», – зазначив лідер «Громадянської позиції».

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up