Концерт класичної музики в Козятині

Концерт класичної музики в Козятині

На Вінниччині триває  свято класичної музики. Це XV Міжнародний фестиваль ім. П.І. Чайковського та Н.Ф. фон Мекк.

 

З багатьох куточків України та із-за кордону на Поділля з’їхались музиканти. Організовує захід вінницька філармонія. Його назва «Мистецтво заради миру». Концерти благодійні та безкоштовні.

У Козятинському будинку культури в рамках фестивалю виступлять 17 травня український інструментальний квартет «Бряц-band» та Яцек Срібняк із Польщі. Колектив пропонує власні композиції та авторські аранжування у найсучасніших жанрах (від кантрі до класичного кроссоверу).

Початок концерту о 18 годин 30 хвилин.

Відео дня

Гості — володарі Гран-Прі престижного міжнародного конкурсу «Кастельфідардо». В інструментальний квартет «Бряц-бенд» входять Євген Казанцев (балалайка-пріма, електробалалайка), Олег Шаман (бас-балалайка), Сергій Троценко (акордеон), Андрій Чайка (ударні, перкусія). Унікальний колектив пропонує авторські композиції та обробки світових хітів у стилях класичний кроссовер та інді-рок. Яцек Срібняк — польський кларнетист-віртуоз.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:00 Цей день в історії, 4 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up