За крадіжку скутера вісім років тюрми?

За крадіжку скутера вісім років тюрми?
  • Працівники поліції встановили особу малолітнього зловмисника, який незаконно заволодів скутером козятинчанина
  • Поліцією відкрито кримінальне провадження.

До Козятинського відділення поліції звернувся 69 – річний місцевий житель з заявою про викрадення скутера «Хонда». Транспортний засіб потерпілий залишив у сараї на подвір’ї. Орієнтування на викрадений транспортний засіб надали усім працівникам козятинської поліції. Під час відпрацювання міста оперативники карного розшуку помітили вказаний транспортний засіб на одній з вулиць міста.

Поліцейські зупинили скутер та доставили правопорушника до відділення поліції. Ним виявився 14-річний місцевий житель. Підліток вже потрапляв в поле зору поліції за викрадення транспортних засобів. Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку, вирішується питання про оголошення йому про підозру. Поліцією відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Читайте ще

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up